PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım :(



DarkZea
20/08/2010, 09:15
Arkadaşlar konuyu teknik desteğe yyazdım yeterli yardımı yapmadılar.Lütfen yardım edin.Benim bilgisayarım 800x480 çözünürlükte miinibook ama ben oyunu açtığımda 800x600 den düşmüyor pencere olarak ta açamıyorum lütfen yardım edin.eğere 800x480 e ayarlamanın bir yolunu bulabilirseniz çok daha iyi olur lütfen yardım:(

pier0ws
20/08/2010, 09:21
tekrar aynı başlığı açman hoş değil

DarkZea
20/08/2010, 09:33
12 saat içinde herhangi bir yetkilininde konu ile ilgilenmemesi ve bir üyenin internetten araştır demesi de hoş değil

Hapkido
20/08/2010, 09:58
dostum biraz sabretsen elbet bi cvp gelir yetkililerde 7/24 burda durmuo hoş
bu arada başlat çalıştıra regedit yazıp ordan hotkey local machine sonra software sonrada w3 dosyasını bulup gerekli ayarları yap ben başka pcde olduğum için tam söleyemiom eve araştırır sana sölerim

pier0ws
20/08/2010, 10:02
dostum biraz sabretsen elbet bi cvp gelir yetkililerde 7/24 burda durmuo hoş
bu arada çalıştıra bişe yazıp ordan gerekli ayarları yapabilirsin ama ne yazıcağını bilmiyorum orda çözünürlük falan ayarlayabiliosun

aynen öyle

Lundbeck
20/08/2010, 13:15
Forumda mevcut bu konunun cevabı.Araştırmadan konu açıyorsunuz,sonra yardım bekliyorsunuz.

1 - Öncelikle masaüstünüzün yada girmek istediğiniz çözünürlük ayarını bir yere not edin.
Örnek: 1366 x 768
2 - Çalıştır > regedit > HKEY_CURRENT_USER > Software > Blizzard Entertainment > Warcraft III > Video
Video yu tıkladığınızda ikiye bölünmüş olan pencerenin sağında mavi iconu olan yazılar çıkacak.
3 - Sağ tarafta ayarını düzelteceğimiz 2 yer var;
*resheight = yükseklik
*reswidth = genişlik
4 - Şimdi gelelim ayar çekmeye. Yukarıdaki örnekte yazdığım 1366 x 768 çözünürlüğünü ele alalım.
resheight i çift tıklıyoruz.Açılan pencerede önce sağda "onaltılık" yerini "ondalık" yapacaz sonra "Deger Verisi" nın altındaki yere istediğimiz yüksekliği, yani 768 değerini giriyoruz. Ok (tamam) ı tıklayın.
Daha sonra reswidth i çift tıklıyoruz.Açılan pencerede önce sağda "onaltılık" yerini "ondalık" yapacaz sonra "Deger Verisi" nın altındaki yere istediğimiz genişliği, yani 1366 değerini giriyoruz. Ok (tamam) ı tıklayın.