PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyuna Girmiyor !!



oflubaba61
26/08/2010, 22:07
Arkadaşlar ne zamandır oynuyorum bugün girmeye çalıştığımda patch hatası alıyorum yeni patch mı geldi B.net te açık ben neden giremiyorum yardım pls !!! :mad: :mad:

Sylar
26/08/2010, 22:08
SS koyar mısın?

Ruby
26/08/2010, 22:16
oyunu sil yeniden kur version hatası alıyosun büyük ihtimal

oflubaba61
26/08/2010, 22:21
oyunu sil yeniden kur version hatası alıyosun büyük ihtimal

Evet versiyon hatası alıyorum da şimdi mi buldu beni bu nalet şey dün oynuyodum bugün ne oldu...Benim Cd Okuyucu Çalışmıyor Flash Bellekten yapıştırıyodum ama şu anda flash belleğim bi arkımda ve o arkım Tatilde evinde kimse yok !!!! İnternetten indiremem Kota Sıkıntım var ...Evde patlicam resmen Ts de yenildi sinirliyim yapcak bi şeyim yok Lütfen yardım ....

Sylar
26/08/2010, 22:24
W3 Fixer indir.Çalıştır.Ondan sonra 1.24e patchini tekrar kur.Olmazsa warcraftın klasörüne kayıt girdisi olacak.Onu kullan.

oflubaba61
26/08/2010, 22:42
W3 Fixer indir.Çalıştır.Ondan sonra 1.24e patchini tekrar kur.Olmazsa warcraftın klasörüne kayıt girdisi olacak.Onu kullan.

W3 Fixer ilk başta yaptım zaten bayağı önceden beri oynuyom ben oyunu en az 5-6 ay önce yükledim oyunu w3 fixerı yaptım yani sonra 1.24e yükledim o zamandan beri oynuyom şimdi bugün ilk defa oldu anlmaadım gitti ...

Lundbeck
26/08/2010, 23:10
Patch Switcher ile 1.24b yap tekrar 1.24e yap.

Neveraeh
26/08/2010, 23:25
oyuna girerken oluyorsa mh hatası

oflubaba61
27/08/2010, 15:04
oyuna girerken oluyorsa mh hatası

Mh ne ? Nasıl çözebilirm

CaNoKaY
27/08/2010, 15:06
Mh ne ? Nasıl çözebilirm

hmm epic fail.

[CraftR]
27/08/2010, 15:09
Epic fail den once oyunu bilmeyen bir arkadaşımız demek ki

CaNoKaY
27/08/2010, 15:48
;121389']Epic fail den once oyunu bilmeyen bir arkadaşımız demek ki

Ne zamandır oynuyorum yazmış msjı okursan.

oflubaba61
27/08/2010, 16:19
Arkadaşlar switcher sorunu mu çözdü yorum yazan herkese teşekkür ediyorum Oyunu 1.14patchtan beri oynuyorum fakat internetten online 5-6 ay oldu.Dün oyuna girmeye çalışırken version hatası veriyodu switcher dene dedi bi arkadaşım denedim sorun çözüldü..TŞKLER HERKESE

oflubaba61
27/08/2010, 16:21
Bu arada epic fail ne demek hakaretmi yoksa iyi bişey mi ? :D

Sylar
27/08/2010, 16:22
Hakaret de değil iyi bişey de değil (:

CaNoKaY
27/08/2010, 16:24
İyidir iyi :) Sorun çözülmüştür.