PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Online kurmak



s3rq3n95
27/08/2010, 17:15
Arkadaşlar benim bilgisayarımda dota kurulu frozenden v6.66 botlu mapi rahatca oynayabiliyorum ama simdi online oynamak için ne yapacamı bilmiorm eurobattle ve diğer şeyi yapmaya calstm beceremedim ne yapacağımı tam olarak anlatırmısınız online oynamak içn?

fanded
27/08/2010, 17:30
garena için bu linkdekiler
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=3971
eu için bu linkdekileri yap
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=719
sorunla karşılaşırsan ilgileniriz.

s3rq3n95
27/08/2010, 17:34
1.24e dota kurulumumu?

Sylar
27/08/2010, 17:51
1.24e patch yükleyeceksin.Portları açacaksın.Ghostla kuracaksan loopback ayarlarını yapacaksın.

Audaz
27/08/2010, 18:05
online kurmak ne demek

fanded
27/08/2010, 18:31
arkadaş online oynamak istiyor sanırım oyun kurma gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum.

s3rq3n95
27/08/2010, 18:39
http://i38.tinypic.com/30m8y9x.jpg bu hatayı alıyorum 124.e patcini yüklerken tıklıoru mbu yazı cıkıo kapatınca altına frepatch die metinbelgesi gelio

imported_Storm
27/08/2010, 18:41
fix le oyunu

s3rq3n95
27/08/2010, 18:45
fix le oyunu

fixle derken?_

CaNoKaY
27/08/2010, 19:00
w3fixer kullan /// blizz reseter /// re-install patch.

s3rq3n95
27/08/2010, 19:06
w3fixer kullan /// blizz reseter /// re-install patch.

biraz açıklarmsn ? dota online daha önce hiç oynamadım normalde arkadaşlarla oynarız ama üni nedeniyle tek takılcam offlnie botlarlada hiç zevki cıkmıyor biraz türkçe acıklarsanız cok sevineceğim

isimsiz755
27/08/2010, 19:08
adam dota online dedi :D:D:D:D önceden knight online yada silkroad online falan mı oynadın ?

s3rq3n95
27/08/2010, 19:33
adam dota online dedi :D:D:D:D önceden knight online yada silkroad online falan mı oynadın ?

4.5 yıL knight OnLine oynamışlığım var ama benim ordaki onlineyi kullanma amacım onlinenin türkçe karşılığı olan internet üzerinden oynamak anlamında kullanmıştım aceleden dotayı online oynamak yazamamışımdır :))