PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ghost 'da Anlamadıgım bi Sorun :(



baldboys
02/09/2010, 11:57
Beyler ghost 1.6 yapmaya calsııyorum ama bilinmedek bi sorun var Sorunun Ss burada Biraz ilgilenirseniz cok sevinirim

http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_338454755.png (www.resimupload.com/ds338454755_adsiz.html)

Tahminen Oyundan atılıyor bilinmedk bi sebebden sonra tkrar girşi yapıyor bu islemi sürekli tkrarlıyor :S

Sylar
02/09/2010, 12:10
Hash ayarların yanlış :)

bnet_custom_war3version = 24
bnet_custom_exeversion = 243 4 24 1
bnet_custom_exeversionhash = 197 67 68 222
bnet_custom_passwordhashtype = pvpgn

Böyle olacak.

baldboys
02/09/2010, 12:18
Evet onu gördüm yaptım ama olmadı tkrar aynı ilgin iicn tesekkürler ama olmuyor nedense :S Bi sorun mu var acaba

Oyun kuruyorum Pub lıyorum daha sonra gene aynı oluyor Bak mesela

[ MAP] loading MPQ file [C:\Program Files\Warcraft III\Maps\Download\DotA v6.68c.w3x]
[ MAP] calculated map_size = 222 33 115 0
[ MAP] calculated map_info = 11 69 78 9
[ MAP] calculated map_crc = 241 165 77 162
[ MAP] calculated map_sha1 = 79 75 199 108 108 87 2 115 61 189 82 80 104 215 101 121 58 108 13 97
[ MAP] calculated map_width = 118 0
[ MAP] calculated map_height = 120 0
[ MAP] calculated map_numplayers = 10
[ MAP] calculated map_numteams = 2
[ MAP] found 10 slots
[ BNET: XPAM] connecting to server [server.eurobattle.net] on port 6112
[ BNET: XPAM] using cached server IP address 188.165.23.200
[ BNET: XPAM] connected
[ BNET: XPAM] using custom exe version bnet_custom_exeversion = 230 1 24 1
[ BNET: XPAM] using custom exe version hash bnet_custom_exeversionhash = 48 158 165 202
[ BNET: XPAM] attempting to auth as Warcraft III: The Frozen Throne
[ BNET: XPAM] logon failed - game version is invalid, disconnecting
[ BNET: XPAM] disconnected from battle.net
[ BNET: XPAM] waiting 30 seconds to reconnect
[ UDPCMDSOCK] Relaying cmd [!pub TRdotapro57] to server [server.eurobattle.net]
[ WSPR: XPAM] [tr.gercek] !pub TRdotapro57
[ BNET: XPAM] admin [tr.gercek] sent command [!pub TRdotapro57]
[ GHOST] creating game [TRdotapro57]
[ GAME: TRdotapro57] loading IP blacklist file [ipblacklist.txt]
[ GAME: TRdotapro57] loaded 635 lines from IP blacklist file
[ GAME: TRdotapro57] attempting to bind to all available addresses
[ GAME: TRdotapro57] listening on port 6000
[ BNET: XPAM] connecting to server [server.eurobattle.net] on port 6112
[ BNET: XPAM] using cached server IP address 188.165.23.200
[ BNET: XPAM] connected
[ BNET: XPAM] using custom exe version bnet_custom_exeversion = 230 1 24 1
[ BNET: XPAM] using custom exe version hash bnet_custom_exeversionhash = 48 158 165 202
[ BNET: XPAM] attempting to auth as Warcraft III: The Frozen Throne
[ BNET: XPAM] logon failed - game version is invalid, disconnecting
[ BNET: XPAM] disconnected from battle.net
[ BNET: XPAM] waiting 30 seconds to reconnect
[ BNET: XPAM] connecting to server [server.eurobattle.net] on port 6112
[ BNET: XPAM] using cached server IP address 188.165.23.200
[ BNET: XPAM] connected

Sylar
02/09/2010, 12:21
Hala yanlış hash ayarların.Ayarladıktan sonra apply changes yaptın mı?

baldboys
02/09/2010, 12:24
Ustam cahil ettin beni :D Yaptım Hask Ayarı dedigin "Main Confugarition" Bölümündekiler deilmi :D

Sylar
02/09/2010, 12:26
Yanlış işte yapmamışsın.. :)

baldboys
02/09/2010, 12:28
Tamam pardon ya benim hatam Apyy changles dedikten sonra " Ghostu Durdurup Kapatıcaz " Sonra Ayarlar Kaydoluyor :D Pardon Ay Saf oldum :D Diger arkadasada söylemek lazım bi tane daha aynı sorundan olan var :D

Sylar
02/09/2010, 12:30
Çözüldü heralde sorun :) Bende göstermek için ghost indiriyordum :)

baldboys
02/09/2010, 12:32
çözüldü saolasın bide nasıl oyun kurcaz acaba :D Onuda bi söylersen süper olur oyunu publıyorum giren cıkan yok :S

Sylar
02/09/2010, 12:49
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=3883

Burda videolu anlatım var.Port ayarları Loopback vs yapacaksın.Yapamazsan yardım ederim.

baldboys
02/09/2010, 12:51
Loop back yaptım kendi oyunuma giriyor ama baska birileri giremiyor :S

Sylar
02/09/2010, 12:53
6000-7000 TCP ve UDP portlarını aç.Güvenlik duvarını kapat.Virüs programının güvenlik duvarı varsa onuda kapat.

baldboys
02/09/2010, 12:59
Nerede Bulunuyor o 6000-7000 ve UDP portları ?

Güvenlik duvarı kapalı

Anti-virüs kapalı

WoLKHaN
02/09/2010, 13:00
Modemin yönetim sayfasından açıcaksın.Forumda araştır port açma ile ilgili dökümanlar var

isimsiz755
02/09/2010, 13:02
ben 6000 - 7000 açmadım oyun kurup oynuma girebiliyorum :D

Sylar
02/09/2010, 13:08
USB modemdir seninki.Benimkide öyle :)

baldboys
02/09/2010, 13:16
sitedeki port acma videosu acılmıyor ..

Ayrıca Girdim ben modemin yönetim sayfasına Orada Dıs port baslangıcı dıs port bitici fln var

Oraların hangisine 6000 hanisne 7000 yapcaz

Sylar
02/09/2010, 13:17
SS koyar mısın?

baldboys
02/09/2010, 13:29
http://img821.imageshack.us/img821/8149/adszek.png

Böyle Yaptım Digerlerini Sildim Bunları koydum ama Olmadı gene

Lundbeck
02/09/2010, 13:42
www.portacmak.com adresinden modemini bul bakarak yap.Ayrıca ip'ni kontrol et.

baldboys
02/09/2010, 13:55
Olmyor Usta Aynen yaptık 6000-7000 yaptım ama ben gireiyorum baska biri giremiyor

FeeLPaiN
02/09/2010, 13:57
1 tane ekle sadece tcp ve udp yi seç.İp adresinde 192.168.1.1 olmayacak o varsayılan ağ geçidi.

Başlat>çalıştır>cmd yaz açılan siyah ekranda ipconfig yazıp entera bas,çıkan yazılardan ip adress yazan yeri bul ve karşısındaki ip yi 192.168.1.1 yazdığın yere yaz sorunun çözülecek.

baldboys
02/09/2010, 14:00
Tcp/Udp Olanı mı yoksa SAdece Tcp Veya Udp ikisinden Herahngi birinimi seceyim ?

FeeLPaiN
02/09/2010, 14:01
Tcp/udp yi seç,ve 1 tane sekme ekle 2 tane değil.

baldboys
02/09/2010, 14:44
tmm oldu cok teşekkürler yardımlarınız icin :)

FeeLPaiN
02/09/2010, 15:30
tmm oldu cok teşekkürler yardımlarınız icin :)

Önemli değil kardeş