PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çift Tıklayarak Replay İzleyemeyenler İçin



Gogol
09/09/2010, 18:34
Orjinal kurulumla değil de, kopyala/yapıştır yoluyla Warcraft III edinenler, replay izlerken mecburen W3 klasöründeki /replays dizinine replay dosyasını atarak, oyunu açıp oradan View Replay sekmesinden izlerler. Ancak bana kalırsa çok uğraştırıcı bir iş bu. Bu yüzden internette yaptığım küçük bir araştırma sonucu elde ettiğim faydalı bir bilgiyi, çift tıklayarak doğrudan izlemek için gereken dosyayı paylaşmak istedim.

1. Adım: Not defterini açıyoruz aşağıdaki komut satırını yazıp, farklı kaydet diyoruz.

http://img825.imageshack.us/img825/5460/w3bat.jpg

2. Adım: Burada dikkat etmemiz gereken, .txt uzantılı olarak değil, .bat uzantılı olarak kaydetmek. Dosyaya verdiğimiz isim önemli değil.

http://img836.imageshack.us/img836/1318/w3bat2.jpg

3. Adım: .w3g uzantılı herhangi bir replay dosyamıza sağ tıklayıp birlikte aç diyoruz.

http://img823.imageshack.us/img823/159/w3bat3.jpg

4. Adım: "Bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" seçeneğini işaretliyor ve bilgisayarımızın herhangi bir dizinine kaydettiğimiz .bat dosyamızı işaretliyoruz.

http://img186.imageshack.us/img186/8820/w3bat4.jpg

5. Adım: Bu kadar, artık herhangi bir replay'e çift tıkladığımız zaman karşımıza aşağıdaki komut ekranı gelecek, hemen arkasından replay açılacak. Komut ekranını replay açıldıktan sonra kapatabilirsiniz, sorun olmaz.

http://img64.imageshack.us/img64/3779/w3bat5.jpg

Saygılar

FeeLPaiN
09/09/2010, 18:57
Teşekkürler paylaşım için.

pier0ws
09/09/2010, 19:15
çok iyi paylaşım teşekkür.

pier0ws
09/09/2010, 20:01
bu tahmin ettiğim şey değil ya :D replay seeker gibi bişey sanmıştım :D

gorkemaga11
09/09/2010, 22:18
Sağol kardeş bende bunu arıyodum

Kazuki
09/09/2010, 22:25
saolasın paylaşım için teşekkürler

IAkanzy
09/09/2010, 22:44
Güzel paylaşm

Gogol
09/09/2010, 23:05
Sağol kardeş bende bunu arıyodum

Teşekkürlerinizi esirgemeyin pls emeğe saygı +rep

Sago[kaf]kef
10/09/2010, 03:21
saol kardeş

Leupold
21/05/2011, 15:47
Gerçekten çok teşekkürler tam ihtiyacım olan şey :)

erencems1
05/07/2011, 15:22
Kardeş ben denedim ama olmadı.. wc3.bat diyede kaydettim ama olmadı şöyle oldu.

http://i51.tinypic.com/2hye878.jpg

Bide dediğin herşeyi yaptım siyah ekran geliyo.. 1 saniye bile sürmeden gidiyo.. Bişeyde açılmıyor.

pier0ws
05/07/2011, 23:22
İşlemleri baştan tekrarla, ben bizzat denedim, arkadaşın paylaştığı tarihten beri kullanıyorum.

Replayi listeden program seçip aç diyince .bat diye kaydettiğin şeyi seçtin mi?