PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2Sorunum Var Bakarmısınız Bi ?



murat13
14/09/2010, 10:09
1- Arkadaşlar Benim Ram Çalışıyor Bilgisayarım/Özllkler Diyince 512 Ram Diye Yazıyor. Ama Warcraft , Cs:Source , Pes 2010 Gibi Oyunlarda Ram Çalıştıgı Halde Oyunun Yarısında Ekran Siyah Halde Kalıyor. Monitörün Işığı yanıp sönüyor öle kalıyor. reset atınca düzeliyor tkrar acılıyor. rami cıkarıp takında warcraft fln 1-1.5saat oynuyabiliyrum reset atmıyor sonralarda atmaya başlıyor. hersefrndede rami cıkarp takamam napmam gerekiyor ?


2- Bide İnternetm cok yavas ya format atıyorum 2-3 saat icinde tkrar yavaslıyr. sorun userini.exe galiba bu virüsü nasıl silebilirim.

sorunlarıma cvp verrsnz cok svncem tşkkerrrlerr

FeeLPaiN
14/09/2010, 11:32
Demekki ya raminde sorun var yada yuvasında,userini.exe'yi silmek için gelişmiş bir virus programiyla tarama yapabilirsin.

Sylar
14/09/2010, 11:45
512 ramle pes 2010u nasıl çalıştırdın merak ettim :confused:

DangerForSouth
14/09/2010, 11:54
Bi bilgisyaracıya götür yuvayı falan tamir etsin artık 1 gb ram e geçme zamanı :D

Sylar
14/09/2010, 11:58
4e geçsin bence (:

murat13
14/09/2010, 13:23
512 ramle pes 2010u nasıl çalıştırdın merak ettim :confused:

512 ile cok kolay pes 2010 oynanabiliyor. :)
bu arada sölmeyi unttum cs 1.5te fln sorun olmuyor pc kararmıyor.

@FeeLPaİN
kardeş snde etkitili bir virüs programı demşn bi aralar eset kullandım c/windows/system32 dosyalarından bikaç files sildi sonra pc acılır acılmaz reslemeye kalktı. bi kere daha denedm gene aynısı oldu :(

murat13
14/09/2010, 13:46
arkadaşlar userini.exe virüsünü malwarebytes ile buluyorum o virüsü sil dioyrum pc res istiyor resliyorum silindi diye raporluyor ama silmiyor tarattıgım zaman yine virüsü buluyor :/ önerebileceginz bi virüs programı varmı , combofix denedm ama combofix çalşmıyor bi hata verior.

BorisPeace
14/09/2010, 15:09
Ben AvG kullanıyorum mutluyum (:

ilhan
14/09/2010, 15:34
AvG dedeleride koruyor gönül rahatlığıyla incideki her linke tıklaya bilirsiniz

TauHunter
14/09/2010, 15:51
AvG dedeleride koruyor gönül rahatlığıyla incideki her linke tıklaya bilirsiniz

qweq Dedeler kalkanı :D

http://img840.imageshack.us/img840/6/gaydedelerininciimzasfd.jpg

murat13
14/09/2010, 15:57
avg yi bi deniyim.

murat13
14/09/2010, 16:03
bşka önerebilcegnz bi program varmı

EnterTheChicken
20/09/2010, 00:10
Ekran kartında da sorun olabilir.. Birkaç saat sonra olması demek birşeylerin ısındığı anlamına geliyor :) Belki ekran kartın ısınıyordur?

Bu arada ramlerle pek oynama çok çabuk bozulabiliyor onlar

Eğer ramin iki tane ise (256lık şekilde), birini söküp tekiyle dene, eğer yine aynı sorun olursa onu söküp diğer ram ile dene.

Shinsou
24/09/2010, 15:16
512 ramle pes 2010u nasıl çalıştırdın merak ettim :confused:

benim arkadaşım 1 gb ram ile cod 5 i calıstırmıstı bende onu merak ediyorum:rolleyes:

Sylar
24/09/2010, 15:39
Cod çok fazla sistem isteyen bir oyun değilki.512 ekran kartın olsa yeter :/