PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pikatel ComboMax Modemde Port Açma



DanceInTheDark
16/09/2010, 23:08
NOT : IP Sabit olmalı yoksa olmaz!
Evet arkadaşlar öncelikle sizlere Pikatel ComboMax modemlerde nasıl port açarım , sorusunu cevaplayayım.

Öncelikle Pikatel ComboMax larda Kullanıcı adı ve şifresi eğer default değerlerini değiştirmediyseniz admin , password dur veya admin, ttnet dir.
Resimlere bakarak gerekli yerlere girerek modemimizin portlarını açalım şimdi.

http://img477.imageshack.us/img477/4213/33230920pi4.png

http://img160.imageshack.us/img160/4301/aaall6.jpg

http://img160.imageshack.us/img160/4301/aaall6.jpg

Son resim kare içine aldığım yerlere dikkat çok önemli yerler o yüzden doğru yapın.

Emeğe saygı bir teşekür yeter.

Saygılar,
DanceInThedark.

pokemonmaster
21/09/2010, 18:55
Pikatel combfix yazmışın eyw eline saglık teşekürler yalnız Airties RT-204 port acamadım yardım edermısn acaba?

DanceInTheDark
21/09/2010, 18:56
Buradan yardım edemem çünkü forum kurallarına aykırı, yeni konu açın teknik destek bölümüne, oradan size yardımcı olmaya çalışabilirim.

pokemonmaster
21/09/2010, 18:57
tamam acıyroum