PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FataL eRRoR !



~`ChucK.#
28/09/2010, 15:24
Ed beyLeR ben uspden aldm oyunu önce bi war3.exe hatası alıyordum onu düzelttim ama bu sefer oyunu açınca battle.nete tıklıyorum tam açılcakken hata alıorm : Fatal Error ! :confused::confused: ?? Yardm ederseniz çok makbule geçer , şimdiden teşekkürLeR !

Sylar
28/09/2010, 15:48
Resim koyar mısın?

FeeLPaiN
28/09/2010, 16:08
http://uploaded.to/file/vtvdez

Bunu indirip rardan çıkar ve içindekileri oyunun yüklü olduğu yere kopyala.

~`ChucK.#
28/09/2010, 17:00
feelpain yine aynı hata , Sylar hep sorulan fatal warya o ? resm nasıl koyluo illada istiosan koyuym

FeeLPaiN
28/09/2010, 17:04
Xp mi işletim sistemin?

~`ChucK.#
28/09/2010, 17:08
http://img214.imageshack.us/img214/1935/asdtw.png (http://img214.imageshack.us/i/asdtw.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)



oldumu

~`ChucK.#
28/09/2010, 17:09
ewt xp

GeNeTiC
28/09/2010, 17:10
Oyunu cd den yükle usb ile çekince bir çok sorun la karşılaşırsın.

~`ChucK.#
28/09/2010, 17:10
arkadasm cd olsa yüklerdm :(

GeNeTiC
28/09/2010, 17:13
Hmm o zaman saglam bi indirme linki bul ordan indir ve kur forumda olması lasm linkin wolkhanın imzasına bak . orda linkleri var.

~`ChucK.#
28/09/2010, 17:16
Su anda çözücek baska bisey bulamassam byk ihtimaL oyLe ypcm , syLaR we feelpain inş çözeriz :D

~`ChucK.#
28/09/2010, 17:19
çözemessem oyle ypcm zaten , sylar ve feelpain inş çözm buluruz :D

Sylar
28/09/2010, 17:20
http://www.memtest86.com/

Şu siteden ramlerini kontrol et.

Sylar
28/09/2010, 17:22
Başlat > Programlar > Donatılar > Komut İşlemcisine Sağ Tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır De ve Karşına Çıkan dos ekranına
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff Kodunu Yaz Enterla

Crack bozuk olabilir.

Seste sorun olabilir sesi kapatarak oynamayı dene.

Ekran kartı driverlarını yükle.

FeeLPaiN
28/09/2010, 17:34
Klasorun icinde bos bir yere sağ tıklayip özelliklere bas.Çıkan sekmede en altta özniteliklerin karşısındaki-salt okunurun yanindaki işareti kaldır uygula tamam de.Birde böyle dene bakalım

~`ChucK.#
28/09/2010, 19:32
siteden kontrol edemedm anlamadm ? ve donatılarda komut işlemciside bulunmuyor , ama salt okunuru çıkartıp denedim yine çalışmıyor ?? :confused::confused:

~`ChucK.#
28/09/2010, 19:33
Sestede sorun yok ?

~`ChucK.#
28/09/2010, 19:35
off napcam

GeNeTiC
28/09/2010, 19:36
Sİl hepsini baştan yükleee likde var sitede ara bulursun arkadaşım kolay gelsin.

~`ChucK.#
28/09/2010, 20:33
:( pFF

Sylar
28/09/2010, 20:39
Başlat>çalıştır>cmd yaz komut istemcisi çıkar karşına ordan dene bakalım.

Ursa_
28/09/2010, 20:42
http://ftp.blizzard.com/pub/war3/other/war3.reg Şu linki indir klasöre at reg kayıtını yap bide böle dene. olmazsa mecbur tekrar kurucan

~`ChucK.#
28/09/2010, 21:25
sylar olmadı , ursa olmadı senin kini yaptm grafikler kötüleşti yine açılmadı