PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eurobattle dan nasıl server kurabilirmmm acill



LeqenDarY10
08/10/2010, 19:06
Eurobattle den oyun kurmak istiorum nasıl kurcamm bot fln varmıs port acmam lazımmıss nasıl yapıcam acilllll

CaNoKaY
08/10/2010, 19:37
Armut piş ağzıma düş diyorsun yani sen.

Biraz araştır sonra sorunların olursa belirt.

Araştırma yapmadan herhangi bir yardımda bulunulmayacaktır.

[CraftR]
08/10/2010, 19:38
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=3883

Lock gelmeden ben vereyim.

Buna bak Teşekkürünü et.