PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynı ip den dota oynamak ?



ORochimaru
10/10/2010, 01:15
Arkadaşlar portu feln açıyorum fun map oynuyoruz felan fakat 2 tane pcm war bu kurdugum ile diğr pc den girmiyorum aynı modem üzerindekilere girilmiyor bunun bir çözümü warmı ?

ORochimaru
14/10/2010, 17:11
cevap yok mu ?

CaNoKaY
14/10/2010, 17:13
2 bilgisayara'da ghostone kurun ,

Biri oyunu kursun diğeri ghostone'da sağ alt köşede remote ip bölümüne host'un ip yazsın,

Sorun çözülür...

ORochimaru
14/10/2010, 19:43
yaptım fakat düzelmedi ilgin için teşekkür ederim

dotamechgod
15/10/2010, 13:42
iki pcye ghost kurmana gerek yok. birine kur, ghostla oyunu normal kur. digeri oyuna bnetten giremez ama landan girebilir. bu arada belirtym bunu yapmak eurobattle.nette suçtur, host ve botun accountlrı ktlenr.

ORochimaru
15/10/2010, 17:31
başka çözümü yok mu

ORochimaru
16/10/2010, 20:04
lütfen yardım :(

Ozborn
22/10/2010, 20:52
Senin Girememen Loopback ayarlarındandır bende sorun yaşıyodum host kişilk kurduktan sonra loopback kapıycak ancak öle girebilr eleman oda Local Gameden girdikten sonra geri açablr loopbacki
LoopBack -> Bilgisayarım Sağ tık Özellikler sol üstte aygıt yöneticisi ...-Bilgisayar sağ tık (kendi pc ismi yazar bende Ozan-Bilgisayarım mesela ) sağ tıktan sonra eski donanım ekle
İleri-> listeden seçeceğim donanımı yükle(gelişmiş)-> Ağ Bağdaştırıcıları-> biraz yüklemden sonra Üretici kısmından Microsoft, Ağ Bağdaştırcı kısmından Microsfot Loopback Bağdaştırıcısı seçerek ayarlanır
Kısaca Loopback açıkken aynı ipden adam giremez oyuna

ORochimaru
24/10/2010, 15:23
aygıt yöneticisine giriyorum sağ tıkda eski donanım ekle yok ?

mcc
05/11/2010, 16:53
panpa landan gir işte local area network den giriyon çok temiz... nasıl olsa kendi botun ben 1 sene falan yaptım hiçbirşey olmadı bütün aile landan bağlanıyoruz xD

zanboracks
05/11/2010, 17:07
Kanka wolkanın dedigi gibi.2 pc yede ghost yükle.Birinin altındaki remote ip bölümünü yap girersin.BU YOL TEK CÖZÜM...