PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : garena sorun



zenciyimben
12/10/2010, 00:34
selam,ben onceden wepladaydim,simdi bu garena yukledim,bu forumdaki direktifleri kullanarak baglandim ama ping im N/A gozukuyor ve hic acikta oyun goremiyorum bu ne demek?

CaNoKaY
12/10/2010, 01:00
kendi pingin zaten N/A olarak gözükür...

Oyun görmek için oyun kuran host'a tunnel atman gerekiyor.

zenciyimben
12/10/2010, 01:11
peki nasil tunnel atabilirim?ben bibucuk yil once oynardim dotayi wepla uzerinden.simdi garena uzerinden oynamak istiyorum,yardimci olursaniz sevinirim

zenciyimben
12/10/2010, 01:20
su an tunnel acmayi ogrendim,genelde found 3 tunnels diyip pinglerini gosteriyor,ama oyuna girdigimde gene kurulu oyun gorunmuyor,versiyon 1.21b acaba spesifik bisiy mi yuklemem lazim,soylenen herseyi indirdim

fanded
12/10/2010, 01:28
versiyonunun 1.24e olması lazım.

satriykon
12/10/2010, 14:43
Versiyon 1.21b ne yav :D kaç sene önceden gelion sen 1.24e yap