PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Host



~`ChucK.#
16/10/2010, 12:23
sayın üyeler ,

ben battlenette oynarken oyun açmak istiyorum , açıyorum ama kimse gelmiyor nasıl yapmam gerektiini söylersenizçok mutlu olucam

Sylar
16/10/2010, 12:35
Port açacaksın.

~`ChucK.#
16/10/2010, 15:15
onu nasıl yapıcam soylermsn ?

WoLKHaN
16/10/2010, 15:35
http://www.trdota.com/forums/search.php?searchid=189563

~`ChucK.#
16/10/2010, 18:01
kardes ordan syların sabit konusunu buldum en sonuna kadar geldim sıra modemin portunu açmaya son asamaya geldim yani modemin portunu açmaya ... modemin setupunu açmak için şifre istiyor ben defult ayarı yazıorm ama ne ilerliyor sayfa ne hata weriyor sürekli aynı sayfa gelyor ??

KıllerTr
23/10/2010, 21:50
orayı bos bırak sıfreye gerek yok