PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Yardım Edin EuroBattle.Net Bağlanma Sorunu



blackburn4
28/10/2010, 13:19
http://img824.imageshack.us/img824/605/adszua.png (http://img824.imageshack.us/i/adszua.png/)

Herşeyi Yaptım Pcye Format Bile Attım Ama Bi Türlü Düzeltemedim :( :( Lütfen Yardım Edin Beyler
Team Wieverden Direk Yardım Ederseniz Cok Mutlu Olurum Cevaplarınızı Ve Yardımlarınızı Bekliyorım


Msn: returnofpark@hotmail.com

WoLKHaN
28/10/2010, 13:58
imzamdaki online dota oynama konusunu incele patch hatası var

blackburn4
28/10/2010, 15:22
Napıcam Orda Büssürü şey Denedim Ama Olmadı :S

zanboracks
28/10/2010, 15:39
Dostum senin warcraftın kopyala yapıstır olarak atmıssın.W3 u direk normal olarak yükle.Veyahut bir daha kopyala yapıstır yap.Bendede bir ara cıkıyordu bu

blackburn4
28/10/2010, 15:54
evet ben kopyala yapıstır yaparak yaptımda ben simdi warcraftın setubunu nerden bulacam :S

CrueLMonsteR
28/10/2010, 15:55
bendede oluyodu söyle dene bide
Warcraft Version Switcher 1.24b bunu indir dotayı 1.24 b yapcak sonradan
1.24e pacth indir olur

blackburn4
28/10/2010, 15:56
deneyiyim bi inş olur

blackburn4
28/10/2010, 16:27
switchledim şimdi nolcak

zanboracks
28/10/2010, 17:08
dostum bana kalsa git frozen thron setubunu bi yerden bul yada cd sini satın al sonra 1.24e yükle rahatca oyna.Veyahut kopyala yapıstır yaptıgın yerden bidaha kopyala yapıstır yap belki olur

CrueLMonsteR
28/10/2010, 18:09
switchledim şimdi nolcak

switchleyince 1.24 e pacth indir kur

blackburn4
28/10/2010, 20:49
yhaw 1.24e patchini indirdikden sonra kurmuyorki show dteails fln cıkıyor offf

blackburn4
29/10/2010, 18:08
Nese Sağolun Kopyala Yapıştır Yaptım Oldu Teşekkür Ederim

blackburn4
29/10/2010, 19:53
yhaw pfff şimdide pcyi kapatıp acınca battlenete baglanamıyor dior :S

y1g1tKr4L
01/08/2011, 16:00
Kardeş ben de bilgisayarımı formatlamıştım yıllardır oynuorum bi hata yaptığımı da düşünmüyorum, tüm setupları burdan indirdim o büyüteçten eurobattle.neti seçsem de girmiyor, aylardır bağlanamıyorum yardım