PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Host olmak ....



450ErDem450
03/11/2010, 23:50
Beyler öncelikle ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler ben crate game diyio kuruyorum ama kimse gelmior nasıl host olabilirim eurobattledan

mcc
05/11/2010, 15:46
seini işin zor =) normal host olabilsende oyununun dolması çok zor çünkü durmadan yeni oyun kurabilen botların hızına kimse yetişemiyor ghostone diye bir bot var trdota da ayrıntılı anlatımı var kurucaksın port acıcaksın fln kolay gelsin...

Exodus
11/11/2010, 16:05
ya bendede host olmak için hiç bir sey yok nasıl acılır port konuları fln bulamadim :S

fromeyes
13/11/2010, 09:15
bosver hostlugu sen:D