PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garenaya giremeyenler



Vulcan
20/11/2010, 22:54
Arkadaşlar aklıma geldiğinde yapmadım 5.0'la ilgileniyordum sonra girmeyi denedik giremedim aklıma dns'i temizlemek geldi

çalıştıra girip cmd yazın, dos ekranına ipconfig / flushdns yazın

tamamdır.

satriykon
20/11/2010, 23:34
Denemiştim onu ama gene aynı

bora
21/11/2010, 01:23
hiç bişey anlamadım

cLe
21/11/2010, 02:10
http://img210.imageshack.us/img210/6941/anigifkth.gif (http://img210.imageshack.us/i/anigifkth.gif/)
k.bakma 3dk anca böle oluyor

bora
21/11/2010, 02:11
http://img210.imageshack.us/img210/6941/anigifkth.gif (http://img210.imageshack.us/i/anigifkth.gif/)
k.bakma 3dk anca böle oluyor

saol dostum

TheTRactoR
21/11/2010, 23:03
Bunuda denedim ama yine girilmiyor başka çözümü olan?

Arawn
23/11/2010, 20:29
İşe yaradı :D

Derha
28/11/2010, 11:27
Garena yı inderimiorm hata verior

FTA.MaRQu1S
28/11/2010, 11:29
demin girdim room 5 te 36 kisi vardı cıktım simdi de giremiorum

FTA.MaRQu1S
28/11/2010, 11:31
yine girdim 39 kisi var simdi sorun tam olarak var mı yok mu bilemiom