Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynı IP'den Dotada Aynı Oyuna Girilebilirmi (HOST OLARAK DE?İL)
mertmert0707
01/12/2010, 23:14
Merhaba arkadaslar,
benim 4 cıkıslı modemim var abim ve ben kullanıyorz kablolu modem. Aynı ipden oyuna girsek atılırmıyız bir sorun olurmu acaba ?
MrCekirge
01/12/2010, 23:19
Aynı ip uyarısı verir gerisi hosta kalır. Ben öyle biliyorum.
dotamechgod
02/12/2010, 13:40
Host olsanız da olmasanız da aynı oyuna girebilirsiniz.
zanboracks
02/12/2010, 16:01
eurobattle ve garenada değişir.Sanırsam host olarak garenada aynı ip le girebiliyorsun ama eurobattle de biraza sıkıntı yaşanıyor.Host olunca aynı modemden birinin senin oyununa bağlanması biraz sıkıntılı
blaizer555
03/12/2010, 15:49
Tabiki girilebilir hiç bir sorun çıkmaz fakat host bunu görebilir isterse atar o ona kalmıs belirtirsin ark var die ama sanmam ben hep dedigin gibi oynuyorum baktın olmuo host sen ol :)
Ip probleminden dolayi aynı oyuna girmekte sorun oluyorsa, public bot üzerinden girebilirsiniz.
playdota va turkdota gibi server lar mevcut.
turkdota türk server' ı olduğu için pingleri çok güzel, onu tavsiye ederim.
turkdota : Kanal turkdota ( /join turkdota ) sonra - ör: !pub trarso23 veya !priv trapso33
playdota: Kanal playdota (/join playdota) sonra - !gopub trarso23 veya !gopriv trapso33
Oyun isimleri örnek sadece, istediğin ismi yazabilirsin.
eğer host ark almıosa oyuna atar ama büyük ihtimal sorun olmas alır sizi oyuna cok önemli bi si deil biri almassa eninde sonunda biri alır
vBulletin v4.2.3, Copyright ©2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.