PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine sorun ! oyunuma gıremıyorum



dark.tr
18/12/2010, 22:28
Beyler Bulgaristan'da arkadaşın laptopta ki sorunumu belirtmiştim .Neyse Simde Turkiye'de kendi pcmdeyim ama bu seferde kendı kurdugum oyuna gıremıoyurm loopback ta sorun olmamasına ragmen ne yapmalıyım TeamW. yardımına acıgım . :gtec:

dark.tr
18/12/2010, 22:29
aynı loopback sorunu gıbı . Tek farkı loopbackta sorunum yok :/

Lundbeck
18/12/2010, 23:27
Loopbackte sorununz var yok demeyin,ip'niz güncel mi ?

dark.tr
19/12/2010, 00:08
sorun loopback deıl gorundugu gıbı

dark.tr
19/12/2010, 00:16
Loopbackte sorununz var yok demeyin,ip'niz güncel mi ?

http://img811.imageshack.us/img811/7254/yenibitelemresmi2.jpg

sorun loopback deıl gorundugu gıbı

Lundbeck
19/12/2010, 01:02
Gösterdiğin Yerel Ağ Bağlantısı,Loopback değil.
Önce Loopback Bağdaştırıcısı kurup tanıtmalısın Windowsa,sonra IP numaranı oraya yazıcaksın.

dark.tr
19/12/2010, 01:19
Gösterdiğin Yerel Ağ Bağlantısı,Loopback değil.
Önce Loopback Bağdaştırıcısı kurup tanıtmalısın Windowsa,sonra IP numaranı oraya yazıcaksın.

ffarkında deılsın ama ghosttan da gordugun gıbı loopbacktakı guncel ıp almıs olduu gozukuor bunun olması ıcın loopback ın ztn olması gerekmezmı ... resmını koyayım onemlı deıl yanı ınanmıosan ama loopback olmadan ztn o ayarı alması ımkansız değilmı :) tartısmak ıstemedım bılgılendırmek ıstedım :)

http://img96.imageshack.us/img96/6928/yenibitelemresmic.jpg
:rolleyes::rolleyes: ilgi icin tesekkurler ama cozumu bulmam lzm :) ozlemle tutusuyorum oynamak ıcın arkadaslarımla :D 6 kısı oldugumuz ıcın baska oyunlara gıremıoruz ...

Lundbeck
19/12/2010, 01:56
Alt Ağ Maskesi'ni 255.0.0.0 olarak değiştir ve öyle dene.

dark.tr
19/12/2010, 02:11
denemiştim olmadı cok yordum ama msnden konusabılırsek ıyı olur :)

dark.tr
19/12/2010, 06:51
Sorun cozuldu . Konu kilit lutfen .

dark.tr
19/12/2010, 06:52
Modem ayarlarıyla alakalı bir sorun varmıs karıstırırken hallettım :) ii geceler