PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garena Updater Sorunu



proserpine
21/12/2010, 03:45
Birkaç gündür bu hatayı alıyorum İD ve şifreyi girdikten sonra bu ekran çıkıyor next yazısınada basılmıyor :S
http://www.resimupload.com/ds322350967_rwerew.html

T-ThePhantomicLord
21/12/2010, 08:03
Silip yeniden yüklemeyi denedin mi?

proserpine
21/12/2010, 21:06
en az 5 kere sildim indirdim ve kurdum yine aynı

Die
21/12/2010, 21:07
Silip yeniden yüklemeyi denedin mi?

y . sil yeniden yükle

proserpine
21/12/2010, 21:11
olmuyor silip yüklemekle alakası yok yükledm sildm kaç kerede indirdim

TheTRactoR
21/12/2010, 23:48
olmuyor silip yüklemekle alakası yok yükledm sildm kaç kerede indirdim

O zaman bide şunu dene :
Sil bidaha yükle

WoLKHaN
22/12/2010, 00:25
O zaman bide şunu dene :
Sil bidaha yükle

Böyle devam et ceza aldıkça öğreniceksin düzgün mesajlar yazmayı

[ele]diff_ads
22/12/2010, 01:17
http://http.cdnlayer.com/hon/GarenaMessenger_v1028.zip
burdan garena messenger indirip bunun üzerinden oynamayı dene

LiFeFoRLiFe
22/12/2010, 02:03
PC ni garenanın düzgün calistigi zamana al 'Sistem Geri Yükleme'

proserpine
22/12/2010, 14:53
Garena messengerdan girmeyi denedim bu seferde login time out gibi bi hata werdi :S en iyisi format atmak başka çaresi yok gibi... Yardımlarınız için teşekkürler

Die
22/12/2010, 19:08
Böyle devam et ceza aldıkça öğreniceksin düzgün mesajlar yazmayı

dediklerimizde bişi yok silip yeniden yüklemesi gerektigini , böle bişi yaparsa sorunun ortadan kalkıcağını belirttik ?

MetoLeto
22/12/2010, 19:14
Girmeye çalıştığın serverı değiştir veya garenayı silip sitesinden tekrar indir(son update ile kuruluyor genel de o yüzden)

T-ThePhantomicLord
22/12/2010, 19:14
dediklerimizde bişi yok silip yeniden yüklemesi gerektigini , böle bişi yaparsa sorunun ortadan kalkıcağını belirttik ?

Sende bi sorun var bence, soldat konusuna da eskiden oynuyorum yazmıştın :D

[ele]diff_ads
22/12/2010, 20:59
garena sitesindeki son update haliyle değil şuan,geçen arkadaş indirdi bide üstüne kendi kendi update etti garena,ama 2 gün önce yeni update geldi onunla birlikte linki yenilerler belki

Riptide
22/12/2010, 21:04
Virüs olabilir yaptırdınmı bilgisayarına bi virüs kontrolü

Die
22/12/2010, 21:07
Sende bi sorun var bence, soldat konusuna da eskiden oynuyorum yazmıştın :D

:D oynuyor[d]um d harfi zor basıyo onun için yazamadım :D her konuda karşıma çıkarma yaw şunu