PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garena çalışmayı durdurdu hatası



followmeandy
25/12/2010, 16:17
Beyler garena çalışmayı durdurdu hatası alıyorum,nasıl çözebiliriz?
Teşekkürler şimdiden

followmeandy
27/12/2010, 17:55
Bu ne ya,3 gündür cvp beklioruz 1 kişi mi bakmaz ya

koray01
27/12/2010, 18:49
sorunu biraz daha detaylı yazarsan belkı yardımcı olabılırım yada ss cekebılırsen

followmeandy
28/12/2010, 17:32
garena yükledim,açmak için çift tılayınca garena çalışmayı durdurdu diye hata verio

Exodus
28/12/2010, 17:33
dosyaları eksik olabilir silip yeniden kurarsan düzelebilir

koray01
28/12/2010, 18:10
yazdan berı laptop kullanmadıgım ıcın tam emın degılım ama garenaya sag tıkla uyuyumluluk menusunde veya oradakı menulerden bırınde yonetıcı olarak calıstır var oraya tık koy sorun duzelecektır

followmeandy
29/12/2010, 19:58
çok saolun arkadaşlar ilgelindiğiniz için
gerçekten eyw.:)