PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Warcraft 3 was unable to initialize



zkubi
26/12/2010, 15:57
Arkadaslar Oyunu Silip tekrar yükledim olmadı Eurobattlenin simgesine tıklayınca

Hatası Veriyor Normal oyuna girebiliyorum ama eurobattleye giremiyorum bundan öncede giriyordu ama versiyon hatası veriyordu 1.24e olmasına rağmen lütfen yardım edin arkadaşlar

Sorunu çözdüm oyuna giriyorum Battle.net e tıklayınca bu hatayı veriyor

http://img64.imageshack.us/img64/4051/unable.png (http://img64.imageshack.us/i/unable.png/)

Lundbeck
26/12/2010, 16:01
Patch Switcherla 1.24b yap sonra tekrar 1.24e yap.

Exodus
26/12/2010, 16:04
http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=361

burda fixer ile patchi sıfırla

http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=3630

burdan switcheri indirip patchini 1.24 e yaparsan sorunun çözülebilir

Dizãyn®
27/12/2010, 13:04
Hayir patch switcher vs. falan gerekmiyor ben mh acayim dedim :D pudge alcaktim böle oluyor galiba sonunda w3 engellemis sistem geri yükleme yap ben öle yaptım