PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ip banlanma



mahmutca57
29/12/2010, 21:00
Arkadaşlar! sanırım mh kullandığımız için ıp dan ban yemişiz.hiçbir oyuna giremiyoz.Bunun çözümü var mı?Lütfen yardım.Bu arada mh yi mecbur kaldığım için kullandım.karsıdaki herkes kullanıyor.Yoksa lanet olsun.

zanboracks
29/12/2010, 21:31
senin ip numaran staticmi?

dinamik ip ye ban atmazlar cunku.

Pc den anlıyorsan static ip ni değştirerek tekrar bağlanabilrsin.Tabi yakalanma ihtimalin var.Yakalanırsa buyuk ihtimal daha buyuk ceza yersin.Ben burdan değiştirme yolunu göstermiyeceğim sucluya yataklık yapmam :D Bence cezanın gecmesini bekle.Mh den ban yedin cekeceksn....

zaten buyuk ihtimalle eurubattle de oynuyorsun. ilk ban yedigin de 3 gün ban atıyorlar 3 günün gecmesini bekle...

gxAYIVHj
29/12/2010, 21:42
oyuna girememeniz ip bandan değildir. ip ban yerseniz battle a bağlanamazsınız.

6.70b haritasının türkçe versiyonun 6.70b nin ingilizce versiyonuna bağlanma probelemi varmış. bir kaç güne düzeltilecekmiş. bundan kaynaklanabilir veya hostların çoğundan ban yemişsinizdir.

Riptide
29/12/2010, 21:42
arkadaşlar! Sanırım mh kullandığımız için ıp dan ban yemişiz.hiçbir oyuna giremiyoz.bunun çözümü var mı?lütfen yardım.bu arada mh yi mecbur kaldığım için kullandım.karsıdaki herkes kullanıyor.yoksa lanet olsun.

oh çok şükür 1 mhciden daha kurtulduk !!

kUnTiGeR
29/12/2010, 22:09
Lütfen yardım.Bu arada mh yi mecbur kaldığım için kullandım.karsıdaki herkes kullanıyor.Yoksa lanet olsun.

saçma çok zorunda kalmışşsn

zanboracks
29/12/2010, 22:48
ya public gamede o kadar mh kullanımı artmışki yani artık insan insaff innsafff diye hayrıyor.

garenacı arkadaşlar kızmasın ama hele garenada varya gareda.Felaket doruklarına ulaşmış.Üst takımı bilmiyorum ama Alt takımlarda (lvl i düşük olanlarda) feciii bir mh kullanımı var.Yemin ediyorum adamlar oyunda mh muahbbeti yapıyorlar.adam diyor seninki hangi mh,dieri diyor benmkinin şöle özelliği var.Ondan sonra millet gold hack kullanıyor.Adam oyunda arkadaşına sesleniyor: şiiit halil bana 500 gold atsana...

zanboracks
29/12/2010, 22:53
bende bir ara kullanıyordum.Hatta yakın dönemde...

yazık yani keşke kullanmasaydım.Zaten biz arkadaşlar aramızda oynadığımızda kullanmıyordum sadece pub gameler icinde acıyordum.

Neveraeh
30/12/2010, 00:26
inşallah açılmaz banın,room10a girersen elbet olur mh ki işin ilginc yanı ben çok az karşılaştım room10da bile tanıdıklarınla oyun atarsan öyle bir proble molmaz

mahmutca57
08/01/2011, 17:39
Arkadaşlar!dediğiniz gibi dynamic ip kullanıyorum.Olaydan iki gün sonra girdim.Bilgilerinize teşekkürler.Mh kullanmak çok saçma,ben sadece o oyunda karşıdakilere gıcıklık olsun diye kullandım.

Alpy89
21/01/2011, 16:04
slm arkadaşlar.bu mh li olanları playdotaya nasıl verioruz bilen varsa bana cevap verebilir mi?

zanboracks
21/01/2011, 16:40
playdotaya nie verionki git eurobattle a ver.Direk lock yesin

replayı alacaksın bide oyunda iken /ping atacaksın. /ping in resimini cekip hem replayı hemde resimi foruma koyacaksın o kadar