PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EuroBattle.net'e Giremiyorum. Hata İçeride.



NoobHunter
03/01/2011, 13:23
Dün Gece Bi Kere Böyle Oldu O Sırada Garena'dan Oyun Atıyordum ve Gece İlerleyen Saatlerde Oyuna Girdim Battle.net'e Tıkladıgımda Bu hata İle Karsılastım Bilgisi Olan Var ise Link veya Başka Bişey Yazar ise Sevinirim.

http://i977.photobucket.com/albums/ae253/espada_5/adsz-24.jpg

NoobHunter
03/01/2011, 14:42
Cevap Yok Sanırsam .. ? Bilen Biri Yardımcı Olabilir mi ? Rica Ediyrum :confused:

WoLKHaN
03/01/2011, 15:03
Biraz araştırma yaparsan sorunu kolayca çözebilirsin milyon tane konu var bu hata ile ilglii

http://www.trdota.com/forums/search.php?searchid=203937

NoobHunter
03/01/2011, 15:11
Biraz araştırma yaparsan sorunu kolayca çözebilirsin milyon tane konu var bu hata ile ilglii

http://www.trdota.com/forums/search.php?searchid=203937

Sanırım Buldum Galiba Version Switch Düsürüp Yükselt Demis Bazı Arkadaslar Konularda Sizde Aynı Şeyi Yazmışsınız Bi Deniyicem Olmadı Tekrardan Size Dönücem