PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W3 oyun klasörü ile ilgili sorunlarım var..yardım.



Deomon54
18/01/2011, 20:56
Ben w3'ü klasörünü işletim sitemi 'WINDOWS 7' olan bilgisayarıma..işletim sistemi 'xp' olan bir bilgisayardan kopyaladım...

şuanda w3'klasörü bilgisayarımda mevcut...

sizlerin belirttiği izlenimleri izledim ancak sorunlar yaşadım,

yaşadığım ilk sorun 1>>,w3 fixer kuramıyorum..(nedeni >>>'w3.exe' algılamıyor bilgisayarım..olabilirmi?)

2.sorun>>1.24e patch kurarken..

Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 8:41 pm on 01/18/2011

ERROR: unable to create file 'C:\Program Files (x86)\Warcraft III\BNUpdate.exe'
Erişim engellendi.

RESULT: Prepatch failed

hatasını alıyorum...

'w3' klasörünün içerisindeki BNUptade çalıştırdığımda ise 'w3.exe' hatası alıyorum..yani bilgisayar 'w3' klasörünün içerisindeki 'w3.exe'yi okumuyor..algılamıyorr...(bence bütün sorunların nedeni bu.)ama çözüm gerekli ....

3.sorun ise>>>1.24e patch kurulumunda..üstteki sorunu bir şekilde hallediyorum ancak..sonrasında yeni sorunlar karşıma cıkıyor..örnegin 'w3' klasöründeki kimi dosyaların sonunda '.txt' , '.exe' gibi ek işlemlerin eksik olduğunu gösteriyor..ard arda gelen sorunları çözümledikce,,yeni yeni sorunlar geliyor..isim sonundaki eksiklik sorunu dahil olmak üzere..

umarım sorunumu anlatabilmişimdir..yardımlarınızı bekliyorum değerli adminler ve forum üyeleri..şimdiden teşekkürler..

Lundbeck
18/01/2011, 23:17
Oyunu iso şeklinde indirip direk kur.Rehberler bölümünde torrent ve rapid-hotfile olarak var indirebilrsin.Krulum anlatımı torrent konusunda.

Deomon54
18/01/2011, 23:38
yardımın için teşekkürler admin.en baştan kurdum sorun kalmadı.ancak gördüm ki version switcher programida bu iş için uygun...1.24e yükleyemeyenler direk switcher programi sayesinde 1.24e geçiş yaparak kolaylıkla devamlılığını getirebilirler...SORUNUM HALLOLDU..