PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DotA Allstars v6.71b AI "Gagarin" Rev2



chethin
20/01/2011, 19:05
http://www.trdota.com/button/download.jpg (http://www.filesonic.com/file/1305660444)
http://k002.kiwi6.com/hotlink/m69p1yqs8m (http://hotfile.com/dl/122181476/479451f/DotA_v6.71b_AI.w3x.html)
http://www.trdota.com/button/mf.jpg (http://www.mediafire.com/?j1122nt4nak8nwj)
Changelog:


CHANGELOG

MAP CODE

1. All the data from 6.71/6.71b changelist at the official DotA website. (http://www.playdota.com/changelogs/6.71b) Too long to paste it all here.

AI CHANGES

1. New Dynamic Exp/Dynamic Gold mode. Here are some explanations how it works:
AI have bonus rate in XP and GOLD. Human rate is 100% XP and 1 GOLD / 0.875s (8G / 7s). AI rate is higher than that
So, when AI hero kills, he gets -15% xp, and -4G/7s (from current bonus rate) and if the current rate is higher than the starting rate, it resets to starting rate
When AI hero dies, he gets + 15% xp, and +4G/7s (to current bonus rate), if current rate is lower than starting rate, it resets to starting rate
When AI hero gets an assist, he gets -7% xp and -2G/7s (from current bonus rate)
Min rate for AI is human rate (it won't get lower than that), there is no max rate
2. Two new sections in the scoreboard showing the current AI XP and GOLD rate. There might be up to 2.5s delay in scoreboard update for the rate
3. De/Dg mode is enabled by default, unless ne/ng is enabled
4. Various internal fixes. The big job for fixing the broken AI for 6.72 will begin soon.

T-ThePhantomicLord
20/01/2011, 19:07
Google Translate? :D

MaQueenPain
21/01/2011, 00:52
Beta olunca farkı ne oluyo?

chethin
21/01/2011, 12:41
Beta olunca farkı ne oluyo?

BetaBeta ya da Beta Sürüm yazılımın ilk sürümündeki sistem testlerinden ve eksiklik testlerinden geçirilmeyi belirtir. Bu sürümde amaçlanan farklı donanımlar altında yazılımı sorunsuz çalıştırmadır. Tüm kullanıcılar tarafından gerçek verilerle test edilen yazılımın test sonuçları, yazılım testçileri tarafından yakından takip edilir.
Bazı geliştirici takımları, ürettikleri beta yazılımlarını tüm kullanıcılar yerine belirli kullanıcıların denemesini isteyebilirler.Bu programları kullanabilmek için Beta Tester[Beta Testçisi] olmak gerekir.Fakat bazı kurum/kuruluş lar beta testerlık için kayıt izni veriyorlar.... Bunun nedeni yazılımın bir kararlı bir sürüm(en az hatalı bir sürüm) oluşturmadan uzak olmasıdır. Bazı geliştiriciler ise beta yerine preview(önizleme), technical preview (TP)(teknik önizleme) early access(erken giriş) gibi isimler kullanabilirler. Yeni sürümde yeni özellikler eklendiyse bunlar doğru çalışmayabilir. Ya da varolan yazılımın son sürünü çok fazla hata iletisi çıkartıyorsa geliştirme takımları hata ayıklama yapabilirler.Beta sürüm çok ilgi görürse bu sürümün gerçeği yani orijinali çıkar!

chethin
26/03/2011, 13:32
Güncel...

catastrophic
27/03/2011, 09:30
başlık 6.68 map 6.69 ? :)

chethin
14/04/2011, 17:22
Güncel...

fanded
14/04/2011, 17:37
güncel yazmana gerek yok ihtiyacı olan indirir oynar.

chethin
15/04/2011, 15:02
güncel yazmana gerek yok ihtiyacı olan indirir oynar.

Yk konu başlığı değişmediği için yazdım.

Noob(!)
18/04/2011, 20:41
paylaşım ıcın sağol

imported_AnTu
19/04/2011, 15:37
teşekkür ederim

BlackLabel43
26/05/2011, 13:54
tesk .

samet35
20/06/2011, 13:00
arkadaslar ben oyuna yeni basladım... bu haritalarda botlara karsı oynamak mumkun mu ?

LiFeFoRLiFe
20/06/2011, 13:10
arkadaslar ben oyuna yeni basladım... bu haritalarda botlara karsı oynamak mumkun mu ?

evet.


oyuna girerken comp yap yeter

samet35
20/06/2011, 13:12
comp derken ?

samet35
20/06/2011, 13:25
bilgisayar secemiyorum karsıma. versiyon farklılıgından olabilirmi ? 1.20c yuklu bende.

LiFeFoRLiFe
20/06/2011, 13:26
en az 1.24e olacak online oynaman icin 1.26 hepsi forumda var

Ratz
20/06/2011, 13:36
paylaşım ıcın sağol

Nick ini sevdim=)

samet35
20/06/2011, 13:40
teşekkurler...

mymurat1
12/07/2011, 15:10
Saol indirdim ama Haritayı Kurarken Map to big gibi bir hata veriyo...

http://i55.tinypic.com/11uvszc.gif

II_Remedy_II
12/07/2011, 15:21
Saol indirdim ama Haritayı Kurarken Map to big gibi bir hata veriyo...

http://i55.tinypic.com/11uvszc.gif

Sendeki w3 ün versiyonu eski bir versiyondan sonra harita boyutları iki katına çıkmıştı o yüzden eski versiyonlarda yeni haritaları açamıyor

mymurat1
12/07/2011, 15:22
Tamam Halledim Saolasn :)

Haydut
12/07/2011, 19:58
Silindi....