PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : garena host bot v3.2 sorun ??



traKtua
28/01/2011, 14:59
beyler garena v3.2 indireceğim ama indiremiorm :D sorun surda ing m fazla ii deil Site (http://www.garenaworld.com/garena-hostbot-v3-2-t-911.html) kime sorduysam bu siteden indir dedi ama anlayamıyorm ben 2 versiondan 3.2 yükseltmicem direk indrcem ama orda oyle bisi yok sanırsam

bu arada port açmadan hostluk yapcam sorduum kisi yaparsın ama port acarsan daha hızlı olur dedi dogrumu acil cewp pls simdiden teskkürler

traKtua
28/01/2011, 15:53
biri ss ile gösteremez mi ya da kısa bir açıklama?

Lundbeck
28/01/2011, 16:48
Port istemiyor GArena.

Garena Host Bot v4.0 (http://www.mediafire.com/?zy7u0ufq4kp5dd2)
En günceli bu bunu kullan.

traKtua
28/01/2011, 19:27
Port istemiyor GArena.

Garena Host Bot v4.0 (http://www.mediafire.com/?zy7u0ufq4kp5dd2)
En günceli bu bunu kullan.

saol cok saol indiremiorm ama saol ( pcde fena virus var indirirken reset atıor ) ark indirp skypeden atacak saol. bu arada kullanımı basıt mi?

Lundbeck
28/01/2011, 19:32
Ben kullanmıyorum o yüzden bi fikrim yok.