PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Battle.Nete Tıkladım Zaman Aldıgım Hata [Resimli] yardım Lütfen.



Menergy
03/02/2011, 21:49
Boyle bir sorunum var arkadaslar Battle.net Tıklıyorum böyle bişey diyor anlamadım Lütfen yardım edin Yardım eden Şimididen teşekkür ediyorum.Yardım eden arkadaşlara +Rep vermek gelir bide teşekkürü borç bilmek :)

Buyrun Buda Foto:

http://img844.imageshack.us/img844/256/asdxm.png

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADAŞLAR.

ataqalip
03/02/2011, 22:52
Banada olmuştu
Kesin çözüm için ------------ FORMAT------------
Hiç uğraşmaya değmez ben bu sorun için 2 gün uğraştım boşuna uğraşmışım 45dk da bi format at geçsin

Lundbeck
03/02/2011, 22:55
Patch Switcher indir,1.24b yap programı kapat tekrar 1.24e yap.
W3'ün kurulu olduğu dizindeki euroloader.reg'i kayıt defterine gir.

Menergy
04/02/2011, 13:57
Patch Switcher indir,1.24b yap programı kapat tekrar 1.24e yap.
W3'ün kurulu olduğu dizindeki euroloader.reg'i kayıt defterine gir.

Çok teşekkürler dediklerinizi yapıp hemen denicem :)

death_angel
06/02/2011, 09:31
eurobattle.exe girdiğinede emin ol normal frozen throne den giriyorsan giremezsin. euroloader kullnaman gerekli...

Menergy
06/02/2011, 15:56
eurobattle.exe girdiğinede emin ol normal frozen throne den giriyorsan giremezsin. euroloader kullnaman gerekli...

hahaha :D Euroloader dan giriyorum tabikide arkadaşım onu biliyorum :D

[KsK]ForeveR
18/02/2011, 16:23
Warcraft dosyasının icinde ''w3_battle124bfix3'' onu yükle sonra ;
w3battle_122a isimli dosyayı yükle sorun çözülecektir