PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Host olmak



p4r4d0x41x
09/02/2011, 17:40
http://www.portacmak.com/

a girdim ve gerekenleri yaptım http://www.portacmak.com/Firewall/ESET/SmartSecurity/SS.html?wfirewalls=eset&B=Firewall/ESET/SmartSecurity/SS.html


da tıkandım emule anlatmış onu warcraft ayarlamam lazım :S Bu siteyede epey baktım ama birşey bulamadım.. Fpport ile denedim olmuşmu diye olmamış :S Yardımcı olursanız sevinirim..
Modem tp-lınk
eset smart security

[KsK]ForeveR
09/02/2011, 21:44
Port acman lazım actıysan bot indir onu ayarla anca öyle kurarsın ..

p4r4d0x41x
09/02/2011, 22:51
ForeveR;155403']Port acman lazım actıysan bot indir onu ayarla anca öyle kurarsın ..

Dediğim gibi maalesef port açılmadı ama gereken herşeyi yaptığıma eminim eset virüs programı hariç..

traKtua
10/02/2011, 13:37
bence o site tam onemli değil sen adres cubununa 192.168.1.1 yazıp ordan ayarlardan port acman lzm.