PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Navige Çalışmıyor Deliricem



FroStly
15/02/2011, 23:19
Ya Beyler Navige Çalışmıyor Yasaklı Çoğu Siteye Navige Sayesinde Giriyordum Ama Artık Olmuyor Anlamadım İp Nasıl Değiştiriliyor Veya Başka Bir Yoldan Lütfen Yardımcı Olun

Lundbeck
15/02/2011, 23:50
DNS değiştir.
4.2.2.2
4.2.2.5

N0tka
16/02/2011, 00:04
8.8.8.8
8.8.4.4
Her türlü siteye girersin.

pier0ws
16/02/2011, 00:21
Her türlü derken =)

Ağ bağlantılarımdaki yerel ağ bağlantına sağ tuş -> özellikler->internet iletişim kurallarına çift tıkla, dns leri yaz.

FroStly
16/02/2011, 19:59
Herkeze Teşekkürler Bir Ergen İçin Navigenin Çalışmaması Berbat Bir Şey qwewqewqe :D

pier0ws
16/02/2011, 20:08
herkeze teşekkürler bir ergen için navigenin çalışmaması berbat bir şey qwewqewqe :d

böğğğ =D