PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardımmmm war3.exe



NortHStar
22/02/2011, 18:30
oyunu orjinal kurdum sitedeki haritaya göre takip ettim eurobattle.net i de sorunsuz kurdum ama euroloader de tıkladıgımda war3.exe hatası alıyorum delirecem halledemedim bir türlü

pier0ws
22/02/2011, 18:58
Bi ss koyarsan yardımcı olabilirim.

TauHunter
22/02/2011, 19:15
patch switcher kullan.zamanında bana da olmuştu

NortHStar
22/02/2011, 19:52
http://img248.imageshack.us/i/hassn.png/

kUnTiGeR
22/02/2011, 19:53
ss in gözükmüyor.Resim ekle seçeneğine tıklayıp upload ettiğin yerden direkt linki kopyala oraya.

TauHunter
22/02/2011, 19:54
http://img248.imageshack.us/i/hassn.png/

malesef ben de yapamadım 404 hatası veriyor.tekrar yükle ya da tinypic

pier0ws
22/02/2011, 20:07
imageshack.us tan yükleyip forum linkini link ekleme seçeneğine kopyala.

NortHStar
22/02/2011, 20:21
http://img248.imageshack.us/i/hassn.png/

pier0ws
22/02/2011, 20:41
Dostum euroloaderın tüm dosyalarını (nereye kurduysan ordan kopyalap) w3 klasörünün içine at. Sorun hallolacaktır. Sonucu bildir =)

Riptide
22/02/2011, 22:39
Ben bu hatayı w3 fixer ile çözmüştüm sende dene istersen:http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=361