PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.25b Kuramıyorum Yardım Lütfen



SefaYrtsvr
24/03/2011, 21:34
Dediğim gibi 1.25b kuramıyorum resimdeki gibi bi hata veriyor garena geçmeyi düşünüyorum fakat yukarıdaki sabit konuda ayarlar bölümündeki link mefta olmuş yardım edebilirseniz lütfen


http://i1103.hizliresim.com/2011/3/24/10291.png

gxAYIVHj
24/03/2011, 21:39
oyunu tamamen kaldırıp önce roc sonra tft daha sonra 1.25b patch kurun. eğer vista veya 7 kullanıyorsanız patch e sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır ı seçin.

ve ya patch swithcer ile değiştirebilirsiniz.

SefaYrtsvr
24/03/2011, 21:54
frozen throne kurmayacagım yani ? :) hiç bi bilgim yok k.bakma :)

SefaYrtsvr
24/03/2011, 21:58
sadece roc kurup denedim bu seferde böyle bir hata verdi

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/24/10593.png

NidderuN
24/03/2011, 22:09
Frozen'ı kurmak gerekiyor.
"Abilities/Spells/NightElf/shadowstrike/shadowstrike.mdx"
adlı dosya eksik diyor.Kurduğunuz oyundan kaynaklı sanırım.Siteden indirmediniz değil mi?

SefaYrtsvr
24/03/2011, 22:12
oyun setup olarak eurobattleden rahatça oynayabiliyorum orjinal değil internetten indirdim :/

NidderuN
24/03/2011, 22:15
Euro'dan oynanıyor garenadan oynanmıyor yani.Zaten %99 orjinal kullanmıyordur dota için.

w3fixer kurun frozen ı düzeltin onunla.blizz reseter kurun sonra patch yükleyin birde öyle deneyelim.

Blizz reseter için Warcraft C: Program Files kısmında olmalı sanırım.

SefaYrtsvr
24/03/2011, 22:42
fixledikten sonrada diablonun içindeki war3 exe yi bulamadı diyor

SefaYrtsvr
24/03/2011, 22:43
içine bütün dll vs attım oldu :)

SefaYrtsvr
24/03/2011, 22:47
cd key hatası veriyor battlenet listesindede garena yok :S

NidderuN
24/03/2011, 23:45
O listede olmaz garena zaten garena clientini indireceksiniz.Sonra orada warcraft odalarından birine girip(europa-turkey room...)settingsden war3.exe yi update ederek start diyeceksiniz.Ardından LOCAL AREA NETWORK(LAN)'dan oyuna kafeden oynarmış gibi gireceksiniz.

SefaYrtsvr
25/03/2011, 00:25
local de oyun gözükmüyor simdide pf :S

II_Remedy_II
25/03/2011, 01:04
local de oyun gözükmüyor simdide pf :S

Seninle aynı versiyonda değilse eğer oyunu kuranlar göremezsin

TheTRactoR
25/03/2011, 06:51
local de oyun gözükmüyor simdide pf :S

1.25b patchini indirmek için : www.getdota.com/patch

NidderuN
25/03/2011, 09:49
local de oyun gözükmüyor simdide pf :S

Genelde 1.25 kullanılıyor.Sizde onu yükleyin.Ancak gene olmazsa oyun kuranlar kanalda reklam yaparlar oyun kuruldu <RealNidderuN> Şeklinde <...> içindeki ismi sağdaki search yazan yere yazın o oyuncunun ismi çıkacak sağ tıklayıp Tunnel e basın.

SefaYrtsvr
25/03/2011, 16:09
eyw teşekkür ederim herkeze ilgilendikleri için