PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hata :S



baho038
01/04/2011, 19:54
ben aynı dosya dizininden 3 aydır oynuyorum.Dosyanın yerini değiştirmedim.pcye farklı birşey indirmedim.fakat oyunu garenadan açtıktan sonra garena kapanıyor ve oynayamıyorum.çözümüni bilen varmı acaba?

Lundbeck
01/04/2011, 20:04
Aynı sorunu 3-5 kişi daha dile getirdi.Zaten bugün garenada problem vardı odadan düşmeler,oyunları görememeler vs.Problem büyük ihtimal Garenadan kaynaklanıyor.

NidderuN
01/04/2011, 20:51
Pff bende 2 kez üst üste düştüm ttneti arayacaktım şimdi.İyi oldu söylediğin lundbeck

baho038
02/04/2011, 09:03
Tamam sağolun beyler. Ama garena direk hata verip kapanıyor niye böyle yapıyor anlamadım.Hatanın adıda gelmiyor.Vede oyuna girmediğim sürece garena kapanmıyor :S