PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 hafta oldu



lemi amca
08/06/2011, 12:19
Beyler 1 haftadır uğraşıyorum halledemedim şu patch yüklestme işini 1,24 de kaldım...forumdaki patchleri indiriyorum ama açamıyorum bi yardım edin lütfen :)

lemi amca
08/06/2011, 12:34
hadi beyler bekliyorum

fanded
08/06/2011, 13:40
fixerla patchi sıfırla sonra direk kur, nasıl bi hata aldığını yada nasıl kurmaya çalıştığını anlatırsan yardım daha kolay olur.

KiracAta
08/06/2011, 13:53
Switcher kulan b en Trdota dan indirdim diye hatırlıyorum ....

lemi amca
08/06/2011, 13:57
patch sıfırlamayı deneyeceğim şimdi ...kaça kadar iniyor sıfırlayınca yani 1,20 den mi baslamam gerekir...

lemi amca
08/06/2011, 14:06
fix i kurdum çalıstırdım hangi patch i yüklemem lazım patch başlığında altta bi bölüm yukarıda bi bölüm var hangi patchi indirmem gerekir...birde fix i uyguladıktan sonra oyuna girince patch hala 1,24 görünüyor...

Hapkido
08/06/2011, 14:11
Forumdan bi adminn çözüm önerisiydi ama kimin olduğunu hatırlayamadım. Kolay gelsin


1)başlat çalıştır gir ve çıkan ekrana regedit yaz

2) Daha sonra CURRENT USER/Software/Bilizzrad Entertaintment/Warcraft III

3) Warcraft III kalsörünün üzerine sağ tık yap ve Yeni/Dize değeri de

4) Sağ tarafta çıkan yeni simgeye "InstallPath" adını ver

5) Daha sonra InstallPath in üzerine gelip sağ tık yağ ve değiştir de. Çıkan pencereye W3 ün bulunduğu yolu yapıştır. (örn C/Program Files/Warcraft III)

6) Tamam de ve patch leri yeniden kurmayı dene.

lemi amca
08/06/2011, 14:18
Beyler hepinize teşekkür ederim yardımcı oldunuz sağolun...yaptım ...

ilerde bu sorunla karşılaşan ve basşlığı okuyan olur mutlak çözümü yazayım:)


fix programını çalıstırın sonra 1,26 patchını yükleyip kurun bu kadarmış :S