• Dota 2 Güncellemesi - 21 Şubat 2013

    Bu haftaki güncelleme ile Dota 2'ye oyun içi rehber sistemi ve kahraman yapıları ekleniyor. Ayrıca Valve oyuncuların haykırışlarını duyarak bir oyuncunun birden fazla takıma girebilmesinin önünü açıyor.

    Güncelleme 20 Şubat gecesi test versiyonuna, 21 Şubat gecesi ana versiyona gönderilecek.

    Değişimlerin Kısa Listesi

    • Oyun içi rehber sistemi ve kahraman yapıları (hero build) eklendi.
    • Oyuncular artık aynı anda birden fazla takımın üyesi olabilecek.
    • Medusa Turnuva versiyonunda Kaptan Modunda seçilebilir hale geldi.
    • Muharebe kaydında sağ tıklandığında kopyalama seçeneği çıkacak.
    • Bir oyunu sunucu bakış açısıyla izlerken yardımcı sunucuların kamerasını da gösterme seçeneği eklendi.
    • Ekipman bölümünde eşyaya sağ tıklayarak o eşyanın bulunduğu setin tamamını kuşanma seçeneği eklendi.



    Oyun İçi Rehber Sistemi

    Yaklaşık 3 aydır üzerinde çalışılan ve bizim de hem Türkçe'ye çevirdiğimiz hem de yeni haberlerini sizinle paylaştığımız oyun içi rehber sistemi sonunda bu hafta oyuna ekleniyor.



    Oyun içinde sol üstteki kitap ikonuna tıklayarak açabileceğiniz rehber panelinde, daha önceden dükkanda çıkan eşya önerileri varsayılan rehber olarak açılıyor. Panelde Açıklama, Yetenekler ve Eşyalar olmak üzere 3 sekme bulunuyor. En üstte ise seçili rehberin ve rehberi yazan kişinin isimleri yazıyor. Hemen sağdaki oka tıklayarak rehberler arasından seçim yapmanıza yarayacak paneli açabiliyorsunuz. Aşağıdaki örnek resimde listede sadece varsayılan yapı bulunuyor.



    Rehberler tüm oyuncular tarafından oyun içinden veya web sitesinden yaratılarak Atölye üzerinden yayınlanabilecek. Atölyeden seçimin nasıl yapılacağı henüz bilinmiyor. Seçilen rehberler oyun içinde listede yerlerini alacaklar.

    Rehber panelinin yanı sıra eşya ve yetenek ipuçlarında da seçili rehberin verdiği bilgiler gözükecek.






    Birden Fazla Takıma Üye Olma

    Artık birden fazla takıma üye olabilirsiniz. Bu doğrultuda Topluluk sekmesinin altındaki Takımım paneline üye olduğunuz takımlar arasında seçim yapmanız için bir açılır liste eklendi. Ayrıca profilinizde gözükecek takımı seçmek için oyuncu kadrosunun hemen altında bulunan seçeneği işaretleyebiliyorsunuz. Profilinizde sadece seçtiğiniz 1 adet takım gözükebiliyor. Dilerseniz hiçbir takımı seçmeyebilirsiniz. Eğer profilde göstermek için hiçbir takım seçilmediyse profildeki takım sekmesi gri ve tıklanamaz hale geliyor.






    Yeni Görsel Eşyalar

    Kunkka'nın The Commendable Commodore Seti



    Riki'nin Implements of the Tahlin Watch Seti



    Sniper'ın The Sharpshooter Seti



    Templar Assassin'in The Third Insight Seti




    Yapım Aşamasında Olan Kahramanlar

    Bristlebog, Skywrath Mage, Abaddon ve son olarak Legion Commander yapım aşamasında olan kahramanlar.

    Yorum 9 Yorum
    1. napstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      napstar -
      Beklediğim bir hero kaldı o da; Bristle.
    1. Krizalid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Krizalid -
      "Bir oyunu sunucu bakış açısıyla izlerken yardımcı sunucuların kamerasını da gösterme seçeneği eklendi."

      Bu iyi olmuş, lowskill Tobi yerine pro co-caster'ın kamerasından bakmak her türlü daha iyi olsa gerek.
    1. Sercan<Michaell> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Sercan<Michaell> -
      Brist Sky Abad legion of of of hangisi gelse çok sevinicem. Ama benim favorim phoenix hala yok. Oynamayı unutcam nerdeyse
    1. Burakula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Burakula -
      aynı anda 2 takıma üye olabilme muhabbetinin nedenini anlayamadım özel bir sebebi vardır herhalde:S şu herolar bitse de bu yönde bir beklentimiz kalmasa biz de gelen her yenilikte ve güzellikte rahat rahat sevinebilsek

      özellikle bundan bi önceki güncelleme baya bir fazla görüntü bugunu yanında getirmişti. efektlerin küçük +lar halinde gözükmesi hook un ucunda ERROR yazması çıplak ve kel herolar gibi. umarım bunlar düzeltilmiştir en çok sevineceğim konu bu olur.
    1. Nighthawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Nighthawk -
      Takım Eşleştirmesine girmek için beş oyuncunun da aynı takımda olması gerektiğinden +1 vb almak için sürekli takım değiştirmek gerekiyordu.
    1. Gray Fox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Gray Fox -
      Yeni chest hakkinda hic bir bilgi var mi?
    1. KEREEEEEEEEEEEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      KEREEEEEEEEEEEM -
      Burada yazılmamış ama Vengeful Spirit'in de modeli değiştirilmiş. Bence en kötü model oydu iyi olmuş şimdiki daha fazla bir şeye benziyor.

    1. Lexsarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Lexsarko -
      "Bir oyunu sunucu bakış açısıyla izlerken yardımcı sunucuların kamerasını da gösterme seçeneği eklendi."

      NH hatırladın mı bunu :/
    1. Gray Fox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Gray Fox -
      Alıntı Alıntı: maydin Mesajı göster
      Burada yazılmamış ama Vengeful Spirit'in de modeli değiştirilmiş. Bence en kötü model oydu iyi olmuş şimdiki daha fazla bir şeye benziyor.

      No more boobs
Tüm zamanlar GMT +2 olarak ayarlandı. Şu anda saat 18:32.
Sitemizde vBulletin® altyapısı kullanılmaktadır. Tüm hakkı saklıdır.
GameHonor.com © 2007-2019
Steam Connect feature for vBulletin - Powered by Steam
vBulletin Skin By: PurevB.com