2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
17 sonuçtan 11-17 arasý gösteriliyor
    Alýntý Alýntý: FroStly.OmG Mesajý göster
    Ne Alaka Þimdi Dediðin Sürekli Ölürsün Diye Çok Saçma Baþta Eul Force Hex Orchid vs. Kasýpta Midde Ezilen Bir Tane Hero Söyle Tmm
    mid game de zaten hex orchid çýkamazsýn.Feedlenmen gerek.Eul yada force kasýpta ezmek nasýl olbilir ona anlam veremedim.Hex kasarsan karþýdaki bkb kasar. Gerçi onada gerek yok hiçbir int herosu 3.5 sn disable etsede çok salak olmadýkça ölmezsin.

Alýntý Alýntý: baho038 Mesajý göster
    mid game de zaten hex orchid çýkamazsýn.Feedlenmen gerek.Eul yada force kasýpta ezmek nasýl olbilir ona anlam veremedim.Hex kasarsan karþýdaki bkb kasar. Gerçi onada gerek yok hiçbir int herosu 3.5 sn disable etsede çok salak olmadýkça ölmezsin.
    feedlenmek mi ??

kendin yapamazsýn yani
    For JFA

For LoL

Üye FroStly - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Makaleler
    2
    Ýletiler
    2,393
    Blog Giriþleri
    2
    Alýntý Alýntý: baho038 Mesajý göster
    QWEasdqwedsa

Farmla Aþýrý Kolay Ki Kill Bile Almana Gerek Yok Orchid Ýçin Veya Baþka Bir Ýtem
    Us here and obey !

Alýntý Alýntý: FroStly.OmG Mesajý göster
    QWEasdqwedsa

Farmla Aþýrý Kolay Ki Kill Bile Almana Gerek Yok Orchid Ýçin Veya Baþka Bir Ýtem
    Katýlýyorum.

Tabi o zamana kadar gidip bir kaç kere ölürsen pekte bir þey kasamazsýn oda senin problemindir.
    Türk yapýmý map JFA ulaþmak için
    http://www.trdota.com/forums/forumdisplay.php?f=140

Üye FroStly - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Makaleler
    2
    Ýletiler
    2,393
    Blog Giriþleri
    2
    Alýntý Alýntý: _GLYSE_ Mesajý göster
    Katýlýyorum.

Tabi o zamana kadar gidip bir kaç kere ölürsen pekte bir þey kasamazsýn oda senin problemindir.
    2. Cümle Bana Deðildi Dimi ?
    Us here and obey !

Alýntý Alýntý: _GLYSE_ Mesajý göster
    Katýlýyorum.

Zaten sorunda orda o kadar farmlayana kadar mutlaka gang yersin. Ha yanýnda çok iyi sup vardýr lhlerin hepsini býrakýr tamam.Ama zaten bi hex için 5.6k civarý para gerekiyor. Her crepten 50 gold geliyor desek 100 crep kesmek demek. Ki bunun deny'lenmesi var alamayacaðýn crep i var.Çok kolay deðil.Ama imkansýzda deðil.

Üye Krizalid - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    BattleTag
    Krizalid#2895
    Ýletiler
    2,560
    Blog Giriþleri
    11
    Bu baþlýklara mesaj yazýnca necro sayýlýyor mu? Þu forumu biraz derleyin allasen ya.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu anda bu konuyu okuyan 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 ziyaretçi)