13 sonuçtan 1-10 arasý gösteriliyor
Konu: Birkaç Oyun Ýçi Soru
-
12/03/2012, 22:47 #1
Birkaç Oyun Ýçi Soru
Merhaba,
Uzun zamandýr aklýma takýlan ve gün geçtikçe biriken bazý sorularýmýn cevaplarýný alabilmek için buraya yazýyorum.Aklýma geldikle ekleme yapabilirim.Cevaplarý bilenlere sonsuz teþekkürler. <3
1-Naix birinin içindeyken herhangi bir þekilde içinde bulunduðumuz kahramana silence atýlýr veya nortman isimli kahraman ulti kullanýrsa silence süresince dýþarýya çýkabiliyor muyuz?
2-Mjollnir çalýþmadýðý durumlarda diðer orb etkileri etkin olur mu?
3-"Nerflemek" ve "buff etkileri ile birlikte çalýþmaz" sözleri ne anlama gelir?
4-Bir creepten exp alabilmek için en fazla ne kadar range yanýnda olmak gerekir?
5-Snip'in ultisini yemek üzere olan slark ilk skili ile kurtulabilir mi?
6-Pugna'nýn 2. skili ile ghost specter(veya ethereal) birlikte stacklenir mi?
-
12/03/2012, 23:55 #2
Ahretlik sorular bunlar da be
"My name is Viktor REZNOV, and I will have my REVENGE!!"
-
13/03/2012, 00:18 #3
nerflemek : mesela bi skill var 400 vuruo map yapýmcýsý onu 300 dmg olarak ayarladý diyelim o skill nerflenmiþ olur.diðer sorularýn cevabýnýda yardým sever forum üyelerimiz verir artýk
Konu WHY YOU LITTLE tarafýndan (13/03/2012 Saat 00:22 ) deðiþtirilmiþtir.
EMPATYNÝN SANDALYEYLE ÝMTÝHANI
22:16 Empaty: OLUM SANDALYEYÝ KIRDIM YA
22:16 Empaty: ÇOK GÜÇLÜYÜM
22:16 Empaty: AMK
22:16 Empaty: ARKAMA
22:16 Empaty: YASLANDIM
22:16 Empaty: YERE
22:16 Empaty: DÜÞTÜM
22:16 Empaty: AMK
22:16 Empaty: GELÝYOM
22:16 Empaty: BEN 1SN
[ALLIES] Empaty: BEYLER
[ALLIES] Empaty: BU KADAR GÜÇLÜ
[ALLIES] Empaty: OLDUGUMU
[ALLIES] Empaty: BENDE BÝLMÝYORDUM
ptRx: yatarak dota oynayamýyom
DrdLrD^: dotayý
DrdLrD^: normalde oynayamýyon
DrdLrD^: yatarak dota oynayamýyom diyosun
-
13/03/2012, 00:27 #4
1) Dýþarý çýkabilir
2) Onun içinde orb efekt tablosu lazým ama þöyle diyim. Incenarate tabanlý iki büyü(Caustic Finale-Sand King, Fury Swipes-Ursa) hariç Lifesteal tüm orblarý override eder yani sadece lifesteal çalýþýr. Kalanýný bilmiyorum tablo lazým.
3) Nerf: Gücünü azaltmak, Buff etkileri birlikte çalýþmaz: Ýki buff etkisi ayný anda bir heroda olursa sadece biri çalýþýr. Hangisinin çalýþýp çalýþmama durumu için bir tablo vardý onu bulmak lazým.
4)1000. Mesela Sniper ile melee creeplere maksimum range'den vurursan ve arkadaki range creep herhangi bir sebepten dolayý ölürse exp alamazsýn.
5) Kurtulamaz. O büyü sadece debuff etkilerini siler. Snip'in ultisi debuff deðil direk damage büyüsü.
6) Stacklenmez. Son kullanýlan çalýþýr.Konu LauraBodewig tarafýndan (13/03/2012 Saat 00:29 ) deðiþtirilmiþtir.
-
15/03/2012, 17:52 #5
Cevabýn için tekrar teþekkür ederim.Aklýma sonradan gelen birkaç sorum daha var.Umarým bunlarýnda cevaplarýný bulabilirim.
1-DotA'nýn geliþtiricisi olan "Ice Frog" oyunu tasarlanken ne kazanmakta? Neden insanlarýn oynamasý için kendisi zaman öldürüyor? Diðer oyun þirketleri gibi premium gibi para ile alýnan özellikler tanýmazken neden vaktini oyunu dengelemekle harcýyor?
2-Base'ye ýþýnlanmak üzere olan bir heroya Mort veya R2 gibi blinker kahramanlar blinklenirse rakip ile beraber bu herolarda baseye blinklenme þansý az da olsa var mýdýr?
3-Abaddon'un ultisi bilindiði üzere 400 HP aþaýða inince otomatik olarak etkin oluyor.Peki bu caný karþýlayamayak güçte bir hasar alýrsa ölür mü? Yoksa daha farklý bir þey mi olur?
-
15/03/2012, 18:41 #6
1)Icefrogun bi kazancý yok
2)riki ve mortun blinkleri anlýk olduðu için onlarla olmaz ama baratýn ultisinde falan olur
3)Direk olursun örneðin axe ulti
-
16/03/2012, 00:07 #7
- Ýletiler
- 54
http://www.pixel-laboratories.com/videos.html bak bu siteye öðrenmek istediklerin ilginç durumlarý adamlaara yazabilirisn onlar deneyip videosunu yapýyorlar eskiden denenmiþmi diye bak videolara
-
30/03/2012, 00:57 #8
-
30/03/2012, 11:08 #9
For The Nathrezim
Ýce Frog DOTA nýn bir nevi babasý.Bir arkadaþýn da dediði gibi dota2 den hon dan ve benzerlerinden sanýrým telif hakký için ve yardým da bulunduðu için iyi bir para kazanýyor.Yapýlan her resmi turnuvada ( global olanlardan ) da para kazanýyordurAmacý bu
Bizim JFA da bu dertte yoktamamilen eðlence ve bir oyun motoru bulsakta gerçek oyuna çevirsek derdindeyiz
Herkes JFA'da.Sen neredesin?
JFA Baþlangýç Rehberi için Týklatýnýz
Ayrýca JFA'nýn artýk radyosu da var! Mümkün olduðunca yayýnýmýz vaar olucaktýr.Dinlemek istediðiniz türü JFA grubundan belirtebilirsiniz
-
08/04/2012, 18:24 #10
Herkes için tekrar teþekkürlerimi sunarým.Son olarak birkaç adet daha sonradan aklýma gelen, merak ettiðim sorular bulunmakta.
1-Naix rage açarak Void'in ultisi(küresi) içinde dolanabilir mi?
2-Silencer ultisini kullanýp adam öldürürse(3. skilinden baðýmsýz) int çalabilir mi?
3-Tresdin BM açýp rakipten bir kahramana duel atarsa return damage geçerli olur mu?(veya diðer pasif skiller etkisini yitirir mi?)
4-Goblin Tech birbirinden farklý mayýnlarý birbirini tetikleyebilir mi? Mesela remote bir mayýn static trap'ý patlatabilir mi?
5-Hasar türleri ile ilgili tabloyu ve ayrýntýlarý nerde bulabilirim?(Magic Damage, Pure Damage)
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Þu anda bu konuyu okuyan 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 ziyaretçi)