7 sonuçtan 1-7 arasý gösteriliyor
-
24/03/2012, 21:31 #1
Frost Wolf'a baþlangýç özelliði ?
Sizce Frost Wolf'a baþlangýçta hangi özellik seçilmeli?Biliyorsunuz ki mana sýkýntýsý çeken bir hero.Bence 100 mana,+4 intelligent özelliði verilebiliri.Sizin görüþleriniz?
-
24/03/2012, 21:34 #2
Mana Crystal kasacak olursan gerek yok bu Hero biraz enteresan bir Hero.
Oyun baþýnda Fasttrack ve Howling Blaster ile fazlasýyla iþ yapabiliyor
Nasýl oynayacaðýna baðlý çünkü.
Carry olacam diyorsan Can Çalma, Zýrh
Howling Blaster ile lane'de yol týkayacam diyorsan Mana
Roam diyorsan Regen
Not: Sobi Mask'i kesinlikle önerdiðim bir Herodur.
-
24/03/2012, 21:34 #3
Frost Wolf hakkýnda diycegim tek sey o attýgý buz un içinden alliesler geçebilmeli
jfa yý ilk oynadýgýmda da bunu demistim volkana ama bende dalga gecmisti yok hatta invul olsunlar falan makara yapmýslardý DreadLord ile... Hep bunun üzüntüsü içindeyim...
-
24/03/2012, 21:40 #4
Yok saçmalama o zaman cidden imba olur þu hali ile gerçekten dengeli bir hero
Early Game, Mid Game, Late Game her türlü çok kullanýþlý bir Hero
-
25/03/2012, 06:49 #5
Frost Wolf'a baþlangýç özelliðini sormak yerine direk rehberinden baksan rehberi yoksa istesen olmaz mýydý ben her zaman JFA oynayamýyorum ve oynadýðým zamanda fazla aklýma gelmiyor ne build yapýyým diye en azýndan rehberlere bakýyorum ve ister istemez insanýn aklýnda kalýyor bir þeyler ve çok iþe yaradýðý da oluyor sizden isteðim Ya tek bir konu altýnda bütün herolarýn rehberini yapmanýz veya (bunu bir örnekle açýklayayým: )
Forum => Oyunlar => JFA - Justice For All =>JFA Hero Rehberleri => Beastmaster Gibi artýk ne diyorsanýz ana konu açýn iþte bu iþ çok zahmetli biliyorum fakat iþin içine emek girince eminim ki daha iyi olacaktýr Belkide böylece baþka insanlar görüp ''Aaa bu neymiþ bir bakayým'' tarzýnda yaklaþýr ve herolarý severlerse JFA ya baþlarlar yüksek ihtimalle bence Tabi yanlýþ da düþünüyor olabilirim.Türkçeniz ve Dota Bilginiz Varsa Bekleriz
Not: Dota bilmeseniz de olur.
http://www.gamehonor.com/forumdispla...ustice-For-All
-
25/03/2012, 19:29 #6
-
31/03/2012, 20:34 #7
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Þu anda bu konuyu okuyan 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 ziyaretçi)