22 sonuçtan 21-22 arasý gösteriliyor
-
13/05/2012, 16:49 #21
Cevap: Farm4Honor Final Fikstürü (3.lük Maçý Dahil)
Vaay arkadaþ, grafiker miydin ki sen? Ben öyle birþey hatýrlamýyorum. Bu logolarý yapýp kendine grafiker diyorsan, hakikaten sana artýk saygým sonsuz.
Gerçekten sonsuz, full yani.
Not: Ýki-yüzlü iltifatýn için teþekkür ederim, daha iyilerini tanýyorum.Konu Beregond tarafýndan (13/05/2012 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
liked by few, hated by many, respected by all.
-
16/05/2012, 15:13 #22
- Ýletiler
- 17
Cevap: Farm4Honor Final Fikstürü (3.lük Maçý Dahil)
Magusm'un forum ACc'sinden o yorumu ben atmýþtým, " bugün iki takýmda maça çýkamýcak". Ama cidden yazýldýðý gibi bi yorum deðildir o. "jack danielsler hazýr adresi verin yolluyorum" tarzýnda harasslar bu yorum için haklý. Biþey diyemiyorum ama bazen þartlar böyle gerektiriyo ve siz bizim þartlarýmýzý bilmediðiniz için ordan çok piþkince veya vurdumduymaz yazýlmýþ bi yorum gibi geliyor. Aslýnda öyle deðil. Takým arkadasým abi maç bugün deðilmiydi kýz arkadasýmý ektim diyor, baþkasý geliyor hadi baþlamýyormuyuz diyor. Rakip takýma soruyorum adamýn dersi var onu bekliyoruz diyor. Adamlar kafeden arkadaslarýmýz zaten FW alma gibi olayýmýz olamaz. Ýki tarafýnda diskalifiye edileceðini zaten biliyordum ama bunun sebebi oli takýmý deðildir, Gelgelelim bazen arkadaslýk 3.lükten daha aðýr basýyor yapcak biþey yok.Ve son olarak "Farm4Honor turnuvasý 3.lük maçýna 0 post atýp (yani hiç kaale almamýþ gibi olmayýp) diskalifiye edilip turnuvayý hazýrlayan arkadaslara ayýp olmasýn diye" attým o postu. Zaten o maça çýkma ihtimalimiz yoktu o zaman diliminde kýsaca. Burdan kendi adýma tekrardan özür diliyorum turnuva yönetiminden. Emeðiniz için teþekkürlerimi iletiyorum.
Konu PsMSt tarafýndan (16/05/2012 Saat 15:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Þu anda bu konuyu okuyan 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 ziyaretçi)