13 sonuçtan 1-10 arasý gösteriliyor
-
13/05/2012, 21:05 #1
- Ýletiler
- 21
Power Treads vs Phase Bot karþýlaþtýrmasý ..
Dota da baya bir ilerleme kaydettim bilmediðim 10-15 hero kaldý artýk iyice mekaniðini kavrama baþladým sadece pratik kýsmý kaldý.Bugün bir arkadaþýmla oynuyordum genelde bir oyunda o carry ben sup diðerinde tam tersi yaparýz böylece oyunda akar gideriz.Bende de bugün Chen vardý pt çýkacaktým arkadaþ dedi phase çýk çok yararrýný görürsün dedi bende genelde mana isteyen int herolarýna arcane ursa dýþýnda bütün herolara pt çýkardým bugün phase bot cýktým chene o kreplerin arasýndan geçmesi bile çok iþime yaradý olasý gang durumlarda basýp kaçma filan çok hoþuma gitti.
Ama karþýlaþtýrmayý þu sorunumdan dolayý açtým.Pb iyi hoþta atack speed çok yavaþ olmuyo mu ursa oyunumda atack speed arttýran skili basmadýðým zamanda ursa zulüm gibi geliyodu.Siz bu konuda ne düþünüyorsunuz ?
Ýyice oyunu kavramaya baþladým ufak ayrýntýlarý inceliyorum artýk daha önceden neden çok fazla phase bot kasmamýþým kendime hayret ediyorum ama þu atack speed olayý kafamý karýþtýrýyo 2 sn daha geç atak yapýp daha çok damage vurmak mý yoksa hýzlý atak yapýp az vurmak mý kafam karýþtý ..
-
13/05/2012, 22:14 #2
Cevap: Power Treads vs Phase Bot karþýlaþtýrmasý ..
genel olarak senin tarzýna kalmýþ denebilir sanýrým ama chende arcanein daha çok faydasýný görürsün
Konu FeedGuaranteed tarafýndan (13/05/2012 Saat 22:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Enigma gençlik hevesi(8(
-
14/05/2012, 04:43 #3
DotA Strateji bölümüne taþýndý.
Chen için Arcane Boots çok daha fazla iþine yarar (Persuasion kullandýðýn yaratýklara mana saðlamak için). Phase Boots's ihtiyacýn yok çünkü Chen'in pek de normal vuruþlarýyla ünlü bir kahraman olduðu söylenemez.
Son paragraf ile ilgili olarak, spesifik kahraman adlarý verirsen hangi botun daha iyi olabileceði konusunda kafa yorabiliriz (:
-
14/05/2012, 08:32 #4
Ben genelde adam kovalama kabiliyeti olan herolara veya elimdeki heroya adam kovalamayý saðlayacak item (Dagger, lothar, force vb.) kasacaksam pt kasarým. Direk düz vuruþa sahip herolara ve as istemeyen herolara (Ursa, naix, Pandaren, doom vs...) pb kasarým. Eðer 2 sinide istemiyorsa (Phantom lancer gibi) bot alýp býrakýrým.
-
14/05/2012, 09:37 #5
Bence olaya heroya hangi bot alinmali seklinde degil de, daha cok rakibe hangi bot alinmali seklinde bakilmali. Mesela rakipte lycan, syla, doom gibi kacmakta zorluk cekecegimiz herolar varsa ben kesinlikle phase kasarim. Creeplerin icinden gecmesi ve yuksek ms vermesi isimize yarar ve bir ihtimal kacabiliriz. Onun disinda bir kac heroyu istisna tutarak (doom, naix ve bazen krobelus) pt kasarim. Bu herolarin ortak ozelligi ise vurus hizina ihtiyac duymamalari. Diger bir ozelligi ise (naix disinda) bu herolarin ms arttiran skilleri bulunmasi. Bu da phase ile birlikte kacma-kovalamayi inanilmaz kolay hale getiriyor.
Senin konuna gelecek olursak chen icin arcane bicilmis kaftan bence. Ilk skilli kullanirken ve hand of god mekansm derken manamiz kalmaz.Egon çapýndan büyük olursa madara olursun net. -Lexsarko @ 18.08.2014 20:12
-
14/05/2012, 15:21 #6
EMPATYNÝN SANDALYEYLE ÝMTÝHANI
22:16 Empaty: OLUM SANDALYEYÝ KIRDIM YA
22:16 Empaty: ÇOK GÜÇLÜYÜM
22:16 Empaty: AMK
22:16 Empaty: ARKAMA
22:16 Empaty: YASLANDIM
22:16 Empaty: YERE
22:16 Empaty: DÜÞTÜM
22:16 Empaty: AMK
22:16 Empaty: GELÝYOM
22:16 Empaty: BEN 1SN
[ALLIES] Empaty: BEYLER
[ALLIES] Empaty: BU KADAR GÜÇLÜ
[ALLIES] Empaty: OLDUGUMU
[ALLIES] Empaty: BENDE BÝLMÝYORDUM
ptRx: yatarak dota oynayamýyom
DrdLrD^: dotayý
DrdLrD^: normalde oynayamýyon
DrdLrD^: yatarak dota oynayamýyom diyosun
-
14/05/2012, 17:08 #7TauHunterMisafir
-
15/05/2012, 21:40 #8
- Ýletiler
- 21
Ýtemin ne yaptýðýný zaten biliyorum ama bu zamana kadar ki düþüncem zaten kült herolara(Ursa) gibi sadece bunlara phase kasmam yani karþýmdaki heroyu ve kendimi düþünmeden her heroya PT çýkmam çünkü Ptnin o vereceði atack speed sanki oyun boyunca yardýmcým olucak gibi hissederdim.Yukarýda arkadaþlar bahsetmiþ ne gibi durumlarda hangisinin daha önemli olduðunu bir fikir edindim.Benim bu konudaki amacým ince ayrýntýlara yer vermekti yoksa zaten itemlerin ne iþe yaradýðýný ilk haftadan öðrendim (:
-
15/05/2012, 22:34 #9
ama oyunda sadece bu 2 bot yok bunu da unutma çoðu support için arcane bu 2 bottan da yararlý olabiliyor
-
16/05/2012, 00:03 #10
Pt çoðu zaman diðer botlardan üstündür. Verdiði AS ve istediðin zaman deðiþtirebilme özelliði çeþitli yerlerde iþe yarar. Pb ise tabiri caizse (oha lan ilk kez cümle içinde kullandým) daha odun bir item'dýr. Yani yapabileceklerin daha kýsýtlý olmuþ oluyor.
Hero seçimine göre deðiþiklik gösterir. Bu yüzden net bir cevap vermek imkansýz. Birinden geniþ bir bot rehberi yapmasýný isteyebilirsin sadece.
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Þu anda bu konuyu okuyan 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 ziyaretçi)