Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    Üye Sercan<Michaell>'s Avatar
    Join Date
    28/10/2012
    Location
    Ankara/Eskişehir
    BattleTag
    Sercansokmen#2169
    Posts
    2,050

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Quote Originally Posted by Nighthawk View Post
    Teşekkürler Lundbeck. Senin postundan yola çıkarak araştırıp buldum, biraz daha basite indirgeyeyim;

    Sadece dota_embers 0 yazmanız yeterli.

    Bu laga sebep olan arka plandaki alev efektiymiş. dota_embers 0 komutu bu efekti kapatıyor, dolayısıyla sorunu çözüyor. Tekrar açmak isterseniz dota_embers 1 yazabilirsiniz.

    engine_no_focus_sleep 0 çift monitör kullananlarda olan bir çeşit lag sorununu düzeltiyormuş.
    Vahiy mi geliyor dostum sana yo yo ha ? Nasıl bu kadar çok şeyi bilebiliyorsun ha ?

  2. #12
    Üye bykaya's Avatar
    Join Date
    27/08/2011
    Location
    Ankara
    BattleTag
    ByKaya#2166
    Posts
    249

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Adam harbi yönetici hakkını veriyor Site Yöneticiliğinin Helal sana Nighthawk.

  3. #13

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Lundbeck ide unutmayın onuda övün

  4. #14

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Şimdi derhal hemen deniyorum bakalım olacak mı

  5. #15
    Üye Insomniac's Avatar
    Join Date
    15/03/2009
    Location
    Istanbul
    BattleTag
    StoneCold#2490
    Posts
    914

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    -international komutu yazmanız yeterli lag olayı için gerek yok consol komutuna cfg dosyası oluşturmanıza filan bu da benden faydalı bilgi umarım benide pof poflarsınız hayırlı olsun şimdiden gg wp ty np
    Last edited by Insomniac; 25/01/2013 at 15:03.
    Güzel oyun xD
    Takımdan 2 tane morona retard dedim diye 48 saat mute yiyorum güzel oyunmuş valve DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nerde moronlar orda ben zaten xDxD

  6. #16

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    nereye yazacazki onu ?

  7. #17
    Üye ViktorReznov's Avatar
    Join Date
    15/06/2011
    Location
    Kadıköy
    BattleTag
    ViktorReznov#2510
    Posts
    1,763

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Quote Originally Posted by Owyeah View Post
    nereye yazacazki onu ?
    Set Launch options var steam library de dotaya sag tık özellikler de.
    "My name is Viktor REZNOV, and I will have my REVENGE!!"

  8. #18
    Yönetici Nighthawk's Avatar
    Join Date
    07/09/2008
    BattleTag
    Nighthawk#2516
    Articles
    268
    Posts
    4,049
    Blog Entries
    5

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Quote Originally Posted by ViktorReznov View Post
    Set Launch options var steam library de dotaya sag tık özellikler de.
    Eksik bilgi vermeyelim, karıştıran olmasın. Benim söylediğim komutlar konsola yazılacak, launch optionsa değil. International launch optionsa.
    Last edited by Nighthawk; 26/01/2013 at 00:46.

  9. #19
    Üye Burakula's Avatar
    Join Date
    13/09/2011
    Location
    Kadıköy
    BattleTag
    burakula#2108
    Posts
    2,364
    Blog Entries
    2

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Quote Originally Posted by Nighthawk View Post
    Eksik bilgi vermeyelim, karıştıran olmasın. Benim söylediğim komutlar konsola yazılacak, launch optionsa değil. International launch optionsa.
    nh verdiğin komutu birkaç kere denedim ancak alevlerde bir değişiklik olmadı. acaba kapatıp açmak mı gerekiyor dedim kapatıp açınca da konsolda o olan değere yine 1 olmuş oluyor. yani komut bende çalışmadı. ben de international yaptım arka planı ama komut neden çalışmadı anlayamadım.



    FİBERLİYORUZ!

  10. #20

    Cevap: 7000TL'LİK LAPTOP VAR DOTA 2 KASIYOR?

    Quote Originally Posted by Nighthawk View Post
    Teşekkürler Lundbeck. Senin postundan yola çıkarak araştırıp buldum, biraz daha basite indirgeyeyim;

    Sadece dota_embers 0 yazmanız yeterli.

    Bu laga sebep olan arka plandaki alev efektiymiş. dota_embers 0 komutu bu efekti kapatıyor, dolayısıyla sorunu çözüyor. Tekrar açmak isterseniz dota_embers 1 yazabilirsiniz.

    engine_no_focus_sleep 0 çift monitör kullananlarda olan bir çeşit lag sorununu düzeltiyormuş.

    İyi hoşta konsol kendi kendine her girişimde siliyor arkadaşın dedıgı gıbı cfg olarak yaptım oda her girişimde o cfg sılıp tekrar yazıyorm kodları kaydedıyorm anca öyle oluyor bunu sürekli kalmasını nasıl sağlayacağız ya


Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +2. The time now is 20:53.
Powered by vBulletin®. All rights reserved.
GameHonor.com © 2007-2019
Steam Connect feature for vBulletin - Powered by Steam
vBulletin Skin By: PurevB.com