Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Üye fikho's Avatar
    Join Date
    14/08/2012
    Location
    Balıkesir,Bursa,Afyon
    Posts
    1,559

    arkadaslar 1v1 modu

    arkadaslar ben bir arkadasıma heroları göstericem 1v1 modu vardı hileli - lvlup 25 - gold 9999 felan yazıyorduk onun modu neydi !hcl ne yazıyorduk lagabuse serverında ?

  2. #2
    Üye Krizalid's Avatar
    Join Date
    14/05/2011
    BattleTag
    Krizalid#2895
    Posts
    2,560
    Blog Entries
    11

    Cevap: arkadaslar 1v1 modu

    Quote Originally Posted by fikho View Post
    arkadaslar ben bir arkadasıma heroları göstericem 1v1 modu vardı hileli - lvlup 25 - gold 9999 felan yazıyorduk onun modu neydi !hcl ne yazıyorduk lagabuse serverında ?
    -test


    edit: HCL olarak yazmayacaksın. HCL'yi yine ap gir, harita yüklenince mavi slottakinin -test yazması gerekiyor. -test yazdıktan sonra birden fazla hero almak için -noherolimit yazabilirsin ayrı olarak.
    Last edited by Krizalid; 23/04/2013 at 13:34.

  3. #3
    Üye fikho's Avatar
    Join Date
    14/08/2012
    Location
    Balıkesir,Bursa,Afyon
    Posts
    1,559

    Cevap: arkadaslar 1v1 modu

    hacı 1 e 1 iz lobide hcl ap yazdım start yapıyorum baslatmıyor 10 oyuncuya ihtiyacın var diyor :S

  4. #4
    Üye Krizalid's Avatar
    Join Date
    14/05/2011
    BattleTag
    Krizalid#2895
    Posts
    2,560
    Blog Entries
    11

    Cevap: arkadaslar 1v1 modu

    Quote Originally Posted by fikho View Post
    hacı 1 e 1 iz lobide hcl ap yazdım start yapıyorum baslatmıyor 10 oyuncuya ihtiyacın var diyor :S
    !comp 2 3 4 5 7 8 9 10

  5. #5
    Üye fikho's Avatar
    Join Date
    14/08/2012
    Location
    Balıkesir,Bursa,Afyon
    Posts
    1,559

    Cevap: arkadaslar 1v1 modu

    Quote Originally Posted by Krizalid View Post
    !comp 2 3 4 5 7 8 9 10

    hacı tmm tek sıkıntım su oyundayken hileleri acamıyorum
    Last edited by fikho; 23/04/2013 at 14:57.

  6. #6
    Üye fikho's Avatar
    Join Date
    14/08/2012
    Location
    Balıkesir,Bursa,Afyon
    Posts
    1,559

    Cevap: arkadaslar 1v1 modu

    hcl komutunu test olarak ayarladımda start dedigimde
    the hcl command string is too long. use 'force' to start anyway. böyle bi hata vermeye basladı

  7. #7

    Cevap: arkadaslar 1v1 modu

    normal dota kuracagina .map dota .gopriv asd diye dene hcl yi -ap olarak ayarla ve oyuna girince mavi olan -test yazsin

  8. #8
    Üye fikho's Avatar
    Join Date
    14/08/2012
    Location
    Balıkesir,Bursa,Afyon
    Posts
    1,559

    Cevap: arkadaslar 1v1 modu

    kanka olayı cözdüm ya tamamen hcl ayarlamakdan onu ayarlamıyoruz oyuna girip -test yazıyoruz bu kadar herkese tşkler


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +3. The time now is 21:27.
Powered by vBulletin®. All rights reserved.
GameHonor.com © 2007-2019
Steam Connect feature for vBulletin - Powered by Steam
vBulletin Skin By: PurevB.com