1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
19 sonuçtan 1-10 arasý gösteriliyor
    Üye Insomniac - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    BattleTag
    StoneCold#2490
    Ýletiler
    914

Beþiktaþ e-Spor Takýmý

Merhaba arkadaþlar,

Beþiktaþ JK ,Aces High Esports Club adlý LoL takýmýný e-spor alanýnda bünyesine katmýþ bulunuyor. Ülkemizde E-spor artýk daha da farklý bir oluþum içerisine girecek gibi gözüküyor.

Haberin detaylarýna aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/61136/
    Konu Insomniac tarafýndan (21/01/2015 Saat 00:38 ) deðiþtirilmiþtir.
    Güzel oyun xD
    Takýmdan 2 tane morona retard dedim diye 48 saat mute yiyorum güzel oyunmuþ valve DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nerde moronlar orda ben zaten xDxD

Cevap: Beþiktaþ e-Spor Takýmý

LoL geliþiyor pampa Dota'da týk yok.

You have to check my signature.

Üye Insomniac - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    BattleTag
    StoneCold#2490
    Ýletiler
    914

dotada fikho var
    Güzel oyun xD
    Takýmdan 2 tane morona retard dedim diye 48 saat mute yiyorum güzel oyunmuþ valve DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nerde moronlar orda ben zaten xDxD

napstar 2 apartýman ötesindeki Sinan Engin'e Dota 2 takýmý kur beni de al demiþ. az önce wazzaptan atýverdi.

Din; ilimle birleþirse nefaset, cehaletle birleþirse rezalet, siyasetle birleþirse de felaket olur.

Büyük para ve reklam olunca böyle þeylerin olmasý normal ve adamlar gerçekten çok iyi yönetiyorlar RiotGamesTürkiye olarak bununda meyvelerini böyle alýyorlar zaten.Lisanlý sporcu hakký kazandýktan sonra birde LCS düzeyine geldiler.LCS seviye derken oyuncular artýk tamamen profesyonel , kontrat ve maaþa baðlandý ve gerçekten iyi maaþ kazanýcaklar gibi turnuvalar haricinde 4 bin Tl gibi bir rakam dedikodusu vardý.Hal böyle olunca bu tarz þeyleri görmemiz normal lol arenasýnda.Dotacýlar olarak sürünmeye mahkumuz.Dota 2 çýktýðýndan beri bi halt beceremediysek birazda suçu kendimizde aramalarýyýz ve yok iþte þu yok bu yok diye bahaneler arkasýna saklanmamak lazým.

Alýntý Alýntý: Toph Beifong Mesajý göster
    Büyük para ve reklam olunca böyle þeylerin olmasý normal ve adamlar gerçekten çok iyi yönetiyorlar RiotGamesTürkiye olarak bununda meyvelerini böyle alýyorlar zaten.Lisanlý sporcu hakký kazandýktan sonra birde LCS düzeyine geldiler.LCS seviye derken oyuncular artýk tamamen profesyonel , kontrat ve maaþa baðlandý ve gerçekten iyi maaþ kazanýcaklar gibi turnuvalar haricinde 4 bin Tl gibi bir rakam dedikodusu vardý.Hal böyle olunca bu tarz þeyleri görmemiz normal lol arenasýnda.Dotacýlar olarak sürünmeye mahkumuz.Dota 2 çýktýðýndan beri bi halt beceremediysek birazda suçu kendimizde aramalarýyýz ve yok iþte þu yok bu yok diye bahaneler arkasýna saklanmamak lazým.
    Smite 10 gün önce ilk turnuvasýný bitirdi 2.6 milyon ödül havuzu ile. Oyun daha çýkalý 1 sene olmadý. Türkiyede lol gibi ofis açarlarsa o da dotayý geçebilir.
    Din; ilimle birleþirse nefaset, cehaletle birleþirse rezalet, siyasetle birleþirse de felaket olur.

Alýntý Alýntý: NanaKurichowa Mesajý göster
    Smite 10 gün önce ilk turnuvasýný bitirdi 2.6 milyon ödül havuzu ile. Oyun daha çýkalý 1 sene olmadý. Türkiyede lol gibi ofis açarlarsa o da dotayý geçebilir.
    Ofis açsalar ne deðiþcek maydin oyuncumu var doðru düzgün.Valve ýn zaten öyle bi politakasýda yok.

Alýntý Alýntý: Toph Beifong Mesajý göster
    Ofis açsalar ne deðiþcek maydin oyuncumu var doðru düzgün.Valve ýn zaten öyle bi politakasýda yok.
    Ofis açmalarý reklam demek. Bugün hangi internet cafeye girersen gir etraf LoL posterleriyle dolu. Ayrýca sadece Türkiyeye özel turnuva düzenleyebiliyorlar bu da espor için Türkiyedeki þirketlere para demek sponsorluk demek.

Valve'in böyle bir politikasý olmadýðý için Türkiye'de e-spordan bi þey beklemek mantýksýz.

Üye hohmlec - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    BattleTag
    hohmlec#2491
    Ýletiler
    2,482
    Blog Giriþleri
    1

Ben oyunu para için oynamiyorum zevk almak icin oynuyorum valve ofis acarsa bir avantaj ama (açýlacaðýný sanmýyorum)

LG-D802 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    1.CinCinBear <3 2. ShotgunShell <3 3. SonyaTheEvil <3 My favourites streamer

türkiyeye özel turnuva saçmalýðýnýda anlamýyorum. maden iyisiniz tonlarca turnuva var takýmlarýn kendini gösterebileceði. haa amaç yetoyum ama trde yetolarý dövup para görmek istiyorumsa baþka...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu anda bu konuyu okuyan 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 ziyaretçi)