1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
19 sonuçtan 1-10 arasý gösteriliyor

Eski üyeler þu an neler yapýyor?

Burada aktifken üniversiteye hazýrlanýyordum dota oynayarak, þimdi üniversite bitiyor. Dergilere yazýlar yazýp, çalýþýyorum bir yandan. Ýngilizce Öðretmenliði kazanmýþtým mesleðimi icra ediyorum. Oyun moyun kalmadý artýk. Yerine felsefe, sosyoloji, psikoloji, dil edinimi çalýþýyoruz. Yüksek Lisans kovalýyoruz falan. Yoðun bir hayat var zamanýnda burada iyi sohbet çevirmiþiz. Umarým iyisinizdir, kendinize iyi bakýn.
    Yeezer

Cevap: Eski üyeler þu an neler yapýyor?

Heroes of Might and Magic 5 modladým
    Heroes of Might and Magic 4 modladým
    Red Alert 3 modladým
    Skyrim modladým

Elimi neye atsam modluyorum ve devam ediyorum.

Ben ( Mr. K.K ) wow oynuyorum , TW'De feralim. Üniversite 3. sýnýfa geçicem ingilizce öðretmenliði , bunun dýþýnda çizim felan yapýyorum. https://www.artstation.com/arkish
    https://www.warcraftlogs.com/charact...-nether/arkish

Üye FafraGa - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    BattleTag
    FafraGa#2495
    Ýletiler
    2,465

diþ hekimliði son sýnýftayým. dus'a hazýrlanýyorum. 3.5 yýlý aþtý uzak doðu savaþ sanatlarý ile uðraþýyorum ve ayrýca spor yapýyorum 2yýla yaklaþtý. arada steamden oyun alýp oynuyorum. en son bi witcher 3e 300 saat gömdüm. forumdan bazý üyeler hala ekli konuþmuyoruz. kendime bi kariyer planý çizdim gibi þu an ona odaklýyým. monoton ve düzenli bi hayatým var ekime kadar böyle sürecek.
    Yeezer selam

WEPLAes için Ghost ayarlarý yapýyorken bu siteyi bulmuþtum. 2011'de buraya üye oldum. O zaman bir anime sitesinde editörlük ve web programcýlýk yapýyordum.

Ve hala daha ayný iþi yapýyorum.

Yönetici BorisPeace - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Makaleler
    148
    Ýletiler
    3,539
    Blog Giriþleri
    4

Çalýþýyoruz ne yapalým (:

Hala oyun sektörü.

Alýntý Alýntý: BorisPeace Mesajý göster
    Çalýþýyoruz ne yapalým (:

Hala oyun sektörü.
    Boris ne zaman kapatýyon siteyi (:
    Din; ilimle birleþirse nefaset, cehaletle birleþirse rezalet, siyasetle birleþirse de felaket olur.

selam

Ergenlik zamanlarýmda(lise zamanlarýmda özellikle 2010-2013 yýllarý arasý) ders aralarýnda bile girip farklý postlar girildiðini görüp zaman geçirdiðim bir platform idi gamehonor.(burada parmak basmak istediðim nokta o zamanlar baya aktifti forum) Burasý öleli uzun süre oldu tabi fakat hatýrladýkça girip eski zamanlarý zihnimden geçiriyorum ve burayý eðlenceli bir yer haline getiren siz deðerli forum sakinlerine teþekkür etmek istiyorum, keþke güzel þeyler hiç bitmese. Þuan ne yapýyor diye sorarsanýz üniversiteyi bitirmeye çalýþýyorum, hayat fena deðil, sevgilerimle.

Alýntý Alýntý: Yeezer Mesajý göster
    Burada aktifken üniversiteye hazýrlanýyordum dota oynayarak, þimdi üniversite bitiyor. Dergilere yazýlar yazýp, çalýþýyorum bir yandan. Ýngilizce Öðretmenliði kazanmýþtým mesleðimi icra ediyorum. Oyun moyun kalmadý artýk. Yerine felsefe, sosyoloji, psikoloji, dil edinimi çalýþýyoruz. Yüksek Lisans kovalýyoruz falan. Yoðun bir hayat var zamanýnda burada iyi sohbet çevirmiþiz. Umarým iyisinizdir, kendinize iyi bakýn.
    Sa
    Arzýslýða cesaret, zinaya aþk dediler. Bir neslin ahlakýný iþte böyle yediler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu anda bu konuyu okuyan 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 ziyaretçi)